ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa LigiiLiga 1Liga 1 EstLiga 2Liga 2 Est

Retrospectiva săptămânii 8-12 mai: Care sunt cele mai importante evenimente petrecute în Liga Prieteniei București

Săptămâna 8-12 mai din Liga Prieteniei a fost una pe cât de interesantă, pe atât de importantă, date fiind evenimentele extrem de așteptate ce au avut loc în aceste zile.

Cele mai importante lucruri petrecute în Liga Prieteniei București în săptămâna 8-12 mai sunt reprezentate de victoria lui Liverpool Team în derby-ul pentru titlu cu B&B din Liga I Sud și încheierea grupelor Cupei Ligii Prieteniei București, în urma cărora am aflat cele 8 echipe rămase în cursa pentru trofeu.

Dar să o luăm cronologic…

Marți seara, Hooligans și FC Văscăuți au remizat în derby-ul din Liga I Est și i-au permis liderului Piatra Albă să se distanțeze la 4 puncte în fruntea clasamentului și să își crească considerabil șansele de a cuceri titlul de campioană (detalii despre aceste evenimente puteți citi aici).

Ziua de miercuri ne-a adus mult așteptatul derby dintre primele două clasate din Liga I Sud, B&B și Liverpool Team.

B&B avea un parcurs perfect în primele 9 runde, în vreme ce băieții de la Liverpool suferiseră un eșec, în fața celor de la ATV ROM, astfel că aveau neaparată nevoie de victorie în acest meci pentru a nu-i permite adversarei să se distanțeze la 6 puncte în fruntea clasamentului.

Conștienți de importanța acestui joc, „Cormoranii” au evoluat foarte exact în apărare, în vreme ce în ofensivă au beneficiat de două sclipiri de geniu ale lui Ștefan Stângă și s-au impus cu 2-1, urcând astfel în fotoliul de lider al Ligii I Sud (detalii despre meci puteți citi aici).

Joi seara s-au jucat ultimele meciuri din grupele Cupei Ligii Prieteniei București, în urma cărora s-au stabilit cele 8 echipe calificate în fazele superioare ale competiției. Tot joi seara s-a tras la sorți si componența celor două grupe superioare ale competiției, care arată astfel (mai multe detalii despre Cupa Ligii puteți afla de aici):

GRUPA A1:
1. LIVERPOOL TEAM
2. DORTMUND BUCUREȘTI
3. FC CAPITALS
4. ATV ROM
GRUPA B1:
1.FC BERCENI
2. SĂLAJ BOYS
3. PIATRA ALBĂ
4. FC PTM

Articole similare

Close