ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDeciziiDecizii asociatie

Decizie disciplinară-Giurgiu

Competițiile Ligii Prieteniei se bazează pe respect reciproc și pe îndeplinirea obligațiilor contractuale atât de către organizatori cât și de către echipele înscrise în competiții. Analizând evenimentele din timpul meciului desfășurat în data de 17.06.2019 între echipele FOREST BICU și UNCHIUL POOL, Comisia de Organizare decide:

  1. ELIMINAREA din competițiile Ligii Prieteniei a jucătorului CILIBIU ADRIAN, component al echipei FOREST BICU și plată unei amenzi în valoare de 100 de lei. În timpul meciului disputat împotriva echipei UNCHIUL POOL a avut un comportament nesportiv, a lovit intenționat cu cotul un jucător din echipa adversă, a adresat expresii și cuvinte jignitoare brigăzii de arbitri și a scuipat, tensionând ceilalți participanți la competiție. De asemenea a avut o atitudine nepotrivită față de echipa de organizare.

Atragem atenția tuturor participanților la competiția fotbalistică Liga Prieteniei Giurgiu asupra faptului că aici nu v-ați înscris doar pentru fotbal, ci pentru prietenie, socializare și petrecerea timpului liber într-un mod plăcut. Liga Prieteniei este o activitate sportivă destinată amatorilor și nu numai. Noi nu punem pe primul plan competiția, ci prietenia, ori în condițiile în care la teren ajungem la agresiuni fizice sau verbale, scopul principal al Ligii nu poate fi atins.  Liga Prieteniei nu va tolera sub nicio forma comportamentele lipsite de fair-play!

Reamintim faptul că sancțiunea disciplinară este un mijloc preventiv–educativ și o măsură de constrângere care are ca scop restabilirea disciplinei și preîntâmpinarea săvârșirii de noi abateri.

Liga Prieteniei: “Respect și bun simț înainte de victorie!”

Articole similare

Close