Superliga Națională

Are loc în perioada 13-15.07.2018 în Giurgiu pe terenurile din cadrul Complexului Sportiv Marin Anastasovici, Aleea Fabrica de Zahar, nr. 60, Giurgiu  http://www.afcastragiurgiu.ro/club/harti-si-directii.html.

Premii motivante de peste 2000 de euro!

Pe data de 13.07.2018 ora 16.00 va avea loc o conferința de presă urmată de  festivitatea de deschidere. Meciurile se vor disputa vineri între orele 17.00-21.00, sâmbătă între orele 09:00-19.00 și duminică între orele 09.00-15.00.

Meciurile vor fi transmise LIVE și se vor face fotografii. Acestea vor putea fi urmărite pe paginile de facebook Federatia Sportiva Romana Liga Prieteniei și Liga Prieteniei-Giurgiu și pe site-ul www.ligaprieteniei.com

Participa 20 echipe, care vor fi împărțite în 4 grupe.   Din fiecare grupă se califică primele 4 locuri în optimi. Departajarea echipelor se face în funcție de punctajul obținut, meciul direct și totalitatea cartonașelor primite. In caz de egalitate între 3 echipe departajarea se face pe baza golaverajului meciurilor disputate între ele.

În cazul în care un meci se termină la egalitate echipele vor executa lovituri de pedeapsă. Echipa câștigătoare va primi un punct în plus față de punctele deja câștigate.

După faza grupelor se joacă doar faze eliminatorii.

Meciurile din cadrul unei grupe sau faze eliminatorii se joacă concomitent pe trei terenuri alăturate.

Formatul este de 5+1.  Se admite participarea unui maxim de 20 de jucători într-o echipă.  Nu se acceptă transferuri de jucători între echipe după începerea efectivă a turneului.

Pentru echipele Ligii Prieteniei se aplică o taxă de 150 de Euro dacă s-au clasat în primele trei echipe ale sezonului regulat. Pentru celelalte echipe ale Ligii Prieteniei taxa este de 300 Euro. Pentru echipele care nu fac parte din Liga Prieteniei taxa este de 500 Euro.

Echipele din cadrul Ligii Prieteniei sunt obligate să aibă minim 5 jucători din sezonul regulat. Pentru ceilalți jucători nu există interdicții. Echipele care achită 500 Euro nu au interdicții legate de jucătorii pe care ii pot aduce. Se va achita o taxa de 10 lei pentru fiecare jucător înregistrat.

Data limită de înscriere 09.07.2018.  Numărul echipelor se va limita la 24.

CAZAREA ȘI MASA

 Cazarea participanților se va efectua într-una din următoarele locații:

Hotel Sunny- https://www.hotelscombined.com/Hotel/Hotel_Sunny_Giurgiu.htm

Hotel Cosmo – http://www.gohotels.ro/hotel-cosmo_giurgiu

Hotel Vlasca – https://www.hotelscombined.com/Hotel/Hotel_Vlasca.htm

Preț cazare-50 de lei de persoana/zi în cameră dublă/apartament, cu mic dejun inclus. În preț este inclusă și parcarea.

Evenimente

  • 1) Petrecere de socializare în cadrul SUPERLIGII. Intrarea GRATUITĂ pentru cei care au achitat cazarea, pentru ceilalți se percepe o taxă de 50 de lei.
  • Sâmbătă seara, ora 20.00, va avea loc petrecerea Liga Prieteniei unde participanții vor avea ocazia să se cunoască mai bine și să lege noi prietenii.
  • Duminică după-amiaza va avea loc festivitatea de premiere care se va desfășura la teren.

4) Pentru analizarea atracțiilor din Giurgiu, vizitați:

https://bunadimineata.ro/de-dimineata/travel-calatorii/10-cele-mai-frumoase-locuri-din-judetul-giurgiu/

http://www.hoinariromani.ro/2015/03/ce-poti-face-intr-o-zi-in-giurgiu/

https://www.infopensiuni.ro/cazare-giurgiu/obiective-turistice-giurgiu

Pentru participare este nevoie de confirmare și plată taxei până la data de 09.07.2018.

Vă așteptăm la Giurgiu,                  Contact: Meclea Adrian +40734183023

Liga Prieteniei!                                    E-mail: ligaprieteniei@gmail.com

 

Close