ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDeciziiDecizii asociatie

Decizie disciplinară-București

Competițiile Ligii Prieteniei se bazează pe respect reciproc și pe îndeplinirea obligațiilor contractuale atât de către organizatori cât și de către echipele înscrise în competiții. Analizând evenimentele din timpul meciului desfășurat în data de 12.06.2019 între echipele Atletico și Hooligans, Comisia de Organizare decide:

  1. Suspendare două etape și 100 de lei amendă pentru jucătorul Mirea Florin, component al echipei Atletico.
  2. Suspendare două etape și 100 de lei amendă pentru jucătorul Alexe Andrei, component al echipei Hooligans.
  3. Suspendare două etape și 100 de lei amendă pentru jucătorul Rogoz Iulian, component al echipei Hooligans. 

Atragem atenția tuturor participanților la competiția fotbalistică Liga Prieteniei Giurgiu asupra faptului că aici nu v-ați înscris doar pentru fotbal, ci pentru prietenie, socializare și petrecerea timpului liber într-un mod plăcut. Liga Prieteniei este o activitate sportivă destinată amatorilor și nu numai. Noi nu punem pe primul plan competiția, ci prietenia, ori în condițiile în care la teren ajungem la agresiuni fizice sau verbale, scopul principal al Ligii nu poate fi atins.  Liga Prieteniei nu va tolera sub nicio forma comportamentele lipsite de fair-play!

Reamintim faptul că sancțiunea disciplinară este un mijloc preventiv–educativ și o măsură de constrângere care are ca scop restabilirea disciplinei și preîntâmpinarea săvârșirii de noi abateri.

Liga Prieteniei: “Respect și bun simț înainte de victorie!”

Articole similare

Close