ArticoleArticole prima paginaDeciziiDecizii asociatie

Răspuns contestație Renegații-TM

În urma contestației echipei Renegații TM, formulate în data de 28.10.2020 și achitată în 30.10.2020, vă comunicăm următoarele:

Art.8, alin.4 din Regulamentul nr.1 al campionatului de fotbal Liga Prieteniei prevede:

“Un jucator al unei echipe poate juca doar in cadrul a doua echipe intr-un sezon al campionatului sau cupei, cu acordul scris al capitanului echipei din care a facut parte sau prin plata sumei de transfer. Jucatorul transferat la alta echipa nu poate reveni la echipa din care a facut parte. Lipsa acordului scris al capitanului, anterior inceperii meciurilor, duce la pierderea meciului de catre echipa in culpa cu scorul de 3-0.”

În urma măsurilor privind combaterea răspândirii virusului COVID-19 impuse de către autorități, prin care se limitează pe cât posibil contactul direct cu alte persoane, acordul căpitanului echipei Young Boys Peciu Nou a fost solicitat și primit prin mijloace electronice, în data de 22.10.2020, anterior desfășurării meciului, acord apreciat de către organizatorii competiției ca exprimat în mod legal, conform regulamentului. 

Drept urmare, în urma analizei efectuate, respingem contestația echipei Renegații ca nefondată, rezultatul partidei respective ramânând cel din teren.

 

Articole similare

Close