REGULAMENT FOND PREMIERE

HOTARARE

PRIVIND MODALITATEA DE IMPARTIRE A FONDULUI DE PREMIERE

Avand in vedere scopurile si obiectivele stabilite prin statutul Asociatiei Liga Prieteniei Pentru Educatie, Adunarea Generala, adopta urmatorul Regulament, prin care se stabilesc premile si modalitatea de impartire a fondului de premiere pentru sezonul patru.

Art 1. Prin Fond de Premiere se intelege totalitatea sumelor de bani ramase dupa plata terenului, organizatorilor, personalului auxiliar si achizitionarea bunurilor necesare bunei desfasurari a competitilor. Sumele de bani platite de echipe se transfera catre organizatori, Asociatia urmand a incasa doar taxa de organizare si taxa pentru fond premiere.

Art2. Fondul de premiere se distribuie cu respectarea principiului proportionalitatii, de asa natura incat sa fie impartit la cati mai multi prieteni din cadrul Campionatului si Cupei Ligii Prieteniei.

Art 3. Beneficii totale pentru sezonul 8 se impart dupa cum urmeaza:

Supercupa 60%, Albena 40%.

Locul intai Supercupa 60%, locul doi Supercupa 28% si locul trei 12% din premiile cuvenite.

  1. La Friendship Open Tournament beneficiaza de subventie prieteni jucatori care au participat la minim 3 meciuri de-a lungul unui sezon. O echipa poate beneficia de subventie in limita a 6 jucatori.
  2. La supercupa se califica maxim 6 echipe, trei din campionat si trei din cupa, in ordinea clasamentului.

Prezentul Regulament intra in vigoare incepand cu 01.08.2017.

Asociatia Liga Prieteniei Pentru Educatie

 

Close