REGULAMENT FOND PREMIERE

HOTARARE

PRIVIND MODALITATEA DE IMPARTIRE A FONDULUI DE PREMIERE

Avand in vedere scopurile si obiectivele stabilite prin statutul Asociatiei Liga Prieteniei, Adunarea Generala adopta urmatorul Regulament, prin care se stabilesc premile si modalitatea de impartire a fondului de premiere.

Art 1. Prin Fond de Premiere se intelege totalitatea sumelor de bani ramase dupa plata terenului, organizatorilor, personalului auxiliar si achizitionarea bunurilor necesare bunei desfasurari a competitilor. Sumele de bani platite de echipe se transfera catre organizatori, Asociatia urmand a incasa doar taxa de organizare si taxa pentru fondul de premiere.

Art2. Fondul de premiere se distribuie cu respectarea principiului proportionalitatii, de asa natura incat sa fie impartit la cati mai multi prieteni din cadrul Campionatului si Cupei Ligii Prieteniei. 

Art 3. Beneficiile totale pentru sezonul in curs se impart dupa cum urmeaza:

Locul intai 50%, locul doi 28%, locul trei 12%, iar restul de 10% pentru premii individuale.

Fondul de premiere se acorda in concordanta cu numarul echipelor inscrise in competitie. Premiile se primesc in conditiile inscrierii unui minim de 12 echipe in cadrul unei serii, in caz contrar acestea scad proportional cu numarul echipelor lipsa.

Prezentul Regulament intra in vigoare incepand cu 01.08.2017.

Asociatia Liga Prieteniei

 

Close