Despre Noi

“Cea mai bună şi rapidă metodă de a învăţa un sport este să urmăreşti şi să imiţi campionii. Dacă vrei să înveți fotbal, înscrie-te în Liga Prieteniei”

PREZENTAREA CAMPIONATULUI NAȚIONAL LIGA PRIETENIEI(SUPERLIGA)

Liga Prieteniei este denumirea informală a Asociației Club Sportiv Asociația Prieteniei.

Apărută inițial din dorința de a juca fotbal și a lega prietenii, în timp s-a descoperit ca aceasta poate satisface și alte nevoi ale oamenilor. De aici până la apariția unui concept a mai fost doar un pas.

Conceptul Liga Prieteniei este compus din:

-Campionatul, Cupa și Supercupa Ligii Prieteniei;

-Campionatul Național-Superliga, unde participă campioanele din toate orașele unde se organizează Liga Prieteniei;

-Turneu Open FOT, unde poate participa orice echipă din țară, dar și din străinătate. Și în anul 2018 acesta se va desfășura în Bulgaria – Albena, unde sunt așteptate un număr de aproximativ 40 de echipe.

-Campionatul European – EFL desfășurat în luna august, unde participă campioanele din 8 țări;

-Posibilitatea realizării unei emisiuni săptămânale, în care se discută problemele de arbitraj și alte situații de interes pentru participanții la competiții-RECURSUL ETAPEI;

-Transmisia live a meciurilor pe pagina de facebook a Federației Sportive Române Liga Prieteniei;

-Interviuri după fiecare meci susținute de către un reprezentant din cadrul fiecărei echipe;

-Fotografii individuale și de grup realizate în timpul partidelor de către un fotograf profesionist;

-Site specializat organizat sub forma unui ziar sportiv www.ligaprieteniei.com;

-Selectarea participanților din cadrul Ligii Prieteniei cu posibilități financiare reduse în vederea recalificării profesionale și angajării, aceștia primind totodată dreptul de a participa gratuit la toate evenimentele Ligii Prieteniei;

Meciurile din cadrul Superligii se vor desfășura în stil grupe a câte 4 echipe, de unde se califică primele două echipe, ulterior se joacă un singur tur în sferturi, semifinale, finale.

Locul de desfășurare va fi la terenul sintetic al bazei sportive Sud Arena, Şos. Vitan Bârzeşti 5-7, Sector 4, Bucureşti, în perioada 15-17.07.2018.

Câștigătoarea încasează între 1000-5000 de euro, în funcție de numărul echipelor înscrise în competiție și primește drept de participare în cadrul EFL-European Friendship League, care se va desfășura în Bulgaria-Albena în perioada august-septembrie 2018. Vor participa un număr de 8 țări, printre care și România.

Pentru echipele care nu participă în cadrul Superligii s-a format turneul Friendship Open Tournament-FOT, ce are loc de două ori pe an, în august-septembrie la mare în Albena-Bulgaria, înainte de EFL-European Friendship League și în mai în Romania într-o zonă montană.

Echipelor participante în cadrul  Ligii Prieteniei nu li se aplică adaos comercial, primind și o subvenție în cuantum de  până la 1000 de euro, în funcție de numărul de meciuri jucate în cadrul competițiilor.

Exemplu de calcul: Albena 2016, Hotel Com, două nopți/3 zile, all-inclusive-75 de euro de persoană, fără subvenție, iar cu subvenție 55 de euro de persoană, în limita a 6 persoane de echipă și 12 echipe din cadrul Ligii Prieteniei București. La acest preț se adaugă doar o taxa de 2 euro de persoana/zi, pentru organizarea turneului-excursie.

Alături de jucătorii din cadrul Ligii Prieteniei pot participa și rudele sau prietenii. Aceștia pot rezerva zile suplimentare, în afara perioadei turneului, la același preț din ofertă. Echipele care nu fac parte din Liga Prieteniei plătesc prețul întreg la care se adaugă 20 de euro pentru toată perioada turneului. Acestea pot rezerva zile suplimentare, în afara perioadei turneului, achitând 7 Euro/zi/persoană în plus față de prețul afișat.

Atașăm mai jos adresa paginii noastre de facebook https://www.facebook.com/LIGA-Prieteniei-856214421109392/

Detalii suplimentare se pot obține la telefon: 0734183023.

Mulțumim!

Close