Înscriere Echipe

Sezonul 2017/2018 aduce multe noutăți în Liga Prieteniei.

Fondul de premiere pentru sezonul 2017/2018 se aproximează la suma de 2000 de euro în condițiile existenței unui număr de 50 de echipe participante sau 1500 de euro pentru un număr de 36-40 de echipe înscrise în competiții.

La SUPERLIGĂ premiul va fi cuprins între 1000-5000 euro, în funcție de numărul echipelor înscrise și va fi acordat la finalul competiției în cadrul festivității de premiere. Perioada de desfășurare va fi, de principiu, în perioada 13-15 iulie 2018. Câștigătoarea va primi pe lângă premiul în bani și dreptul de participare la EFL-European Friendship League.

FOT-Friendship Open Tournament Timișoara, octombrie 2018, unde poate participa orice echipă din cadrul competițiilor Ligii Prieteniei, indiferent de poziția ocupată, dar și formații din afară.

Echipamente subvenționate! Partenerul nostru, Fortuna Sport, oferă o reducere de 10% la toate echipamentele, pentru echipele din cadrul Ligii Prieteniei, reducere la care Liga Prieteniei va aplica o subvenție de 10 lei la fiecare echipament achiziționat, în limita a 6 jucători de echipă.

Cum se desfăşoară competiţiile?

Echipele vor juca fiecare cu fiecare, în sistem campionat, meciuri tur-retur, play-off, play-out. Fiecare meci va fi format din două reprize a câte 20 de minute cu 5 minute pauză între ele.
Se va juca în sistem 5+1 și fiecare echipă va avea dreptul să aibă maxim 25 de jucători în lot.
Fiecare căpitan va fi responsabil ca echipa pe care o reprezintă să dea dovadă de fair-play.
În fiecare săptămână se va disputa cel puțin o etapă a campionatului sau cel mult două.
De principiu, zilele de desfășurare a meciurilor din campionat vor fi marți și joi, iar miercuri sau joi pentru cupă, începând cu ora 19:30.

Ce oferă Liga Prieteniei!

Echipele înscrise în competițiile fotbalistice Liga Prieteniei beneficiază de următoarele: doi arbitri, asistență medicală, Transmisie LIVE a meciurilor, personal pentru interviuri, fotograf şi cameraman, publicitate şi reportaje, articole într-un ziar online, îndrumător la teren, îndrumător virtual, site detaliat, pagină de facebook a competiţiei, specialist IT, planificare informatizată.

Arbitraj profesionist – asigurat prin colaborarea cu Asociaţia  de Fotbal, care se obligă să trimită arbitri de cel puţin categoria I, de valoare certă, cu vechime, capabili să ducă la bun sfârşit jocurile.

Asistenţă medicală – Asistenţa medicală constă în tehnici de prim ajutor acordate de personal calificat. Această procedură nu înlocuieşte declaraţia pe propria răspundere a jucătorilor, privitoare la propria stare de sănătate care le permite efortul fizic.

Atenția sporită a mass-mediei acordată jucătorilor și echipelor participante-prin parteneriatele pe care le avem cu diferite instituții de profil, înregistrările video, interviurile, rezultatele meciurilor, clasamentele şi evoluţia în timp real a competiţiilor vor fi prezentate în cadrul articolelor din ziarul online. Totodată, toate înregistrările video, rezultatele partidelor, interviurile și fotografiile din cadrul jocurilor vor fi disponibile pe canalele de socializare ale organizatorilor.

Petreceri la final de competiţie– pentru că prietenia primează, fiecare competiţie se va încheia cu o petrecere la care vor lua parte toţi membrii echipelor participante și invitați speciali ai Ligii. Aceasta va coincide cu festivitatea de premiere şi reprezintă un prilej pentru jucători să se cunoască, să socializeze şi să formeze noi prietenii.

Turnee naţionale şi internaţionale

Liga Prieteniei organizează anual turnee naţionale şi internaţionale subvenţionate sau la preţuri extrem de reduse. În cadrul acestora sunt prezente şi echipe de minifotbal din străinătate. În fiecare an, echipele din Liga Prieteniei pot participa la turnee internaţionale, desfăşurate în Bulgaria la Albena, de asemenea în compania unor formaţii din alte judeţe şi din străinătate. Subvenţionarea pentru participarea echipelor la Turneul Albena se face în funcție de numărul echipelor participante. Liga Prieteniei organizează turnee speciale în ţara, cum a fost turneul Europa League de la Vâlcea, din 22-24 aprilie, unde s-au întâlnit formaţii din străinătate şi din toate judeţele în care există Liga Prieteniei şi unde marele premiu a fost de 500 de euro plus o serie de alte premii!

SUPERLIGA Ligii Prieteniei, unde participă primele 3 echipe din Zona Sud, primele 3 echipe din Zona Est, primele 3 echipe din Cupa Ligii şi campioanele din fiecare județ. Din orașele din țară unde funcționează Liga Prieteniei participă câştigătoarea Campionatului şi câştigătoarea Cupei sau primele două locuri din Campionat. Precizăm faptul că echipele căștigătoare ale competițiilor Ligii Prieteniei vor participa subvenționat la SUPERLIGA organizată în perioada 13-15.07.2018, unde premiul acordat în 2017 a fost în valoare de 5000 de euro, fiind câștigat de echipa Partizan București ce a avut în componența sa jucători internaționali, dintre care amintim pe Sorin Ghionea, Petre Marin, Gigel Coman, Stelian Stancu. Foştii jucători ai Rapidului, Dan Alexa, Mugur Bolohan, Daniel Pancu, Niki Vasile şi Vasile Caciureac şi-au format și ei echipă la Turneul Final din acest an al competiției, participând alături de echipe din alte țări precum Tunisia, Bulgaria, Rep.Moldova. (http://www.prosport.ro/alte-sporturi/prima-editie-a-bucharest-international-superleague-va-avea-loc-in-acest-weekend-in-capitala-16584049)

Competițiile Liga Prieteniei, funcționează după Regulamentele edictate de către Asociație, cu excepția celui de joc, urmând a fi puse în practică de către organizatori. Sumele strânse din cotizațiile echipelor participante, precum și modul de cheltuire al acestora sunt stabilite de către Asociație prin regulament și verificate de către Comisia de Organizarea competiției. Toate sumele rămase după plata terenului de joc, a organizatorilor și a personalului auxiliar urmând a fi folosite pentru premierea prietenilor participanți, după cum urmează: 50% pentru premierea campionatului de juniori, 30% pentru premierea campionatului de seniori și 20% pentru cupă.

Pentru mai multe detalii:
Liga Prieteniei – Telefon: 0734.183.023

ÎNSCRIE-TE ÎN LIGĂ

Nume *

Prenume *

Localitate *

Competitie dorita *

Adresa de email *

Telefon *

Comentarii

Close