Cupa Romaniei

Are loc in luna iunie.

Meciurile se vor disputa vineri intre orele 12.30-23.00, sambata intre orele 09-23.00 si duminica intre orele 10-16.00.

Participa primele trei echipe din fiecare cupa locala, dar nu mai jos de echipele participante in sferturile fiecarei cupe locale sau primele 8 echipe.

Nu pot juca echipe care urmeaza a participa la Superliga Nationala.

Taxa de participare 120-150 de Euro.

Echipele sunt obligate sa vina cu aceiasi jucatori din timpul sezonului, dar pot efectua trei transferuri in saptamana anterioara desfasurari competitiei. Jucatorii transferati nu au voie sa fie jucatori in activitate in Ligile 1,2,3 nationale, Liga 1 futsal sau echipa nationala de minifotbal. In cazul jucatorilor de minifotbal este necesara o singura selectie la echipa nationala in anul in curs.

Dovada se va face de catre echipa contestatoare prin orice mijloc de proba, in maxim 3 ore de la terminarea meciului, iar contestatia se judeca de catre Asociatie pana la inceperea urmatorului meci al echipelor in cauza.

Se va achita o taxa de 10 lei pentru fiecare jucator inregistrat pe site. Se achita anterior inceperii meciurilor.

            In cazul in care un jucator activeaza in campionate din mai multe orase acesta urmeaza a alege echipa de joc, cu maxim o saptamana anterior desfasurarii competitiei.

            Loturile jucatorilor, copiile de identitate, taxa de participare si taxa de juactor se transmit pe mailul ligaprieteniei@gmail.com in saptamana desfasurarii competitiei, respectiv ziua de marti.

            Data finala de inscriere, o saptamana anterior inceperii competitiei.

 

Close