ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDecizii asociatie

Decizie disciplinară, Giurgiu, 12.08.2021

Scopul organizării competițiilor fotbalistice Liga Prieteniei este de a le oferi participanților condițiile ideale pentru a-și satisface dorința de a juca fotbal de plăcere, însa totul într-un cadru civilizat și disciplinat!
Comisia de Organizare a campionatului de fotbal Liga Prieteniei Giurgiu a adoptat următoarea decizie:

  1. Suspendare 5 etape pentru jucătorul Vrabie Mugurel component al echipei Sporting Agro și plată unei amenzi în valoare de 100 de lei. În timpul meciului disputat împotriva echipei VLD Șoimii Ghizdaru a avut un comportament nesportiv, o atitudine nepotrivită față de echipa adversă, a adresat expresii și cuvinte jignitoare, amenințări cu acte de violență, tensionând ceilalți participanți la competiție. De reținut faptul că acesta a mai fost implicat în sezoanele anterioare în astfel astfel de altercații, motiv pentru care facem mențiunea că, la o eventuală manifestare nesportivă, va fi eliminat din competiție.

Atragem atenția tuturor participanților la competiția fotbalistică Liga Prieteniei Giurgiu asupra faptului că aici nu v-ați înscris doar pentru fotbal, ci pentru prietenie, socializare și petrecerea timpului liber într-un mod plăcut. Liga Prieteniei este o activitate sportivă destinată amatorilor. Noi nu punem pe primul plan competiția, ci prietenia, ori în condițiile în care la teren ajungem la agresiuni fizice sau verbale, scopul principal al Ligii nu poate fi atins.  Liga Prieteniei nu va tolera sub nicio forma comportamentele lipsite de fair-play!

Jucătorii care nu achită amenda nu mai au drept de joc.

Reamintim faptul că sancțiunea disciplinară este un mijloc preventiv–educativ și o măsură de constrângere care are ca scop restabilirea disciplinei și prevenirea săvârșirii de noi abateri.

Liga Prieteniei: “Respect și bun simț înainte de victorie!”

Articole similare

Close