Articole

Se încinge lupta pentru titlu! Hooligans o bate pe Real București și egalează liderul Ligii I

Hooligans a câștigat joi seară un meci extrem de important în ecuația campioanei din acest sezon al Ligii Prieteniei.

Pe terenul din Agronomie, Hooligans a obținut trei puncte vitale în duelul cu Real București, la capătul unei partide încheiate cu scorul de 5-3, în care golgheterul Albu Alexandru a făcut din nou show, marcând toate cele cinci goluri ale echipei sale.

Venită după eșecul din etapa trecută cu Fair Play și pusă în fața perspectivei de a pierde contactul cu liderul FC București, Hooligans a pornit ca din tun în meciul cu Real București, iar Albu Alexandru a reușit un hat-trick până la pauză, stabilind totodată și scorul primei părți, 3-0.

Real București a arătat mai bine în partea secundă, care a fost mult mai echilibrată decât actul inaugural.

Pricop Adrian și Stanciu Marius a marcat pentru Real București, care a beneficiat și de un autogol marcat de Ioniță Florin, dar, la fel ca în prima repriză, nu a putut să găsească soluția pentru a-l bloca pe Albu, care a mai marcat de două ori și a bătut-o practic de unul singur pe Real București.

Hooligans vs Real București s-a terminat 5-3, iar Hooligans obține trei puncte ce o duc la un total de 42, egal cu cel al liderului FC București, dar și cu al formației de pe locul 3, Bizz Brazil, care are însă un meci în plus disputat. Astfel, ultimele patru etape se anunță incendiare în lupta pentru titlul de campioană a Ligii Prieteneiei.

Articole similare

Close