ArticoleLiga 1

Bizz Brasil a forțat exact cât a trebuit cu FC Devils și a mai făcut un pas spre titlu

Dubla campioana a Ligii Prieteniei, Bizz Brasil, a primit marți seara, pe terenul din Ghencea, replica celor de la FC Devils.

Meciul dintre cele două formații a fost mai echilibrat decât ne-am fi așteptat, date fiind pozițiile din clasament, Bizz Brasil dând dovadă de eficiență și pragmatism și forțând exact cât a fost nevoie pentru a mai bifa un succes în drumul către un nou titlu de campioană a Ligii Prieteniei.

La pauză scorul a fost egal, după ce Miguel a deschis scorul în minutul 7 pentru Bizz Brasil, iar Gheorghe Mădălin a egalat cu cinci minute înainte de finalul primei reprize pentru FC Devils.

Valoarea băieților de la Bizz Brasil și-a spus cuvântul la reluare, când Badea Alexandru a înscris o dublă ce i-a asigurat echipei sale toate cele trei puncte puse în joc.

Cei de la Devils au forțat revenirea pe final, însă reușita lui Petre Daniel din minutul 35 nu a făcut decât să reducă diferența la un singur gol în favoarea învingătorilor, care s-au impus cu 3-2 și rămân cu punctaj maxim și după acest joc.

În urma acestui rezultat, Bizz Brasil avea 45 de puncte în 15 etape disputate și rămânea principala favorită la cucerirea titlului de campioană, în timp ce FC Devils rămânea cu 18 puncte și ocupa locul 12 în clasamentul Ligii I Sud.

Articole similare

Close