ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Game, set si meci, pentru Sporting Bucuresti, in duelul cu Bucharest City!

Sporting confirma forma buna, aratata etapa trecuta in meciul cu liderul Ligii 1, ATVROM!

FC Sporting Bucuresti, locul 12 in Liga 1, a intalnit in primul joc de marti seara la Liga Prieteniei Bucuresti, ocupanta locului 10, Bucharest City. Se pare ca meciul bun facut de Sporting in meciul trecut cu liderul ATVROM, desi au pierdut acea partida, nu a fost intamplator, iar forma destul de buna de atunci a avut continuare si in duelul cu Bucharest City.

In debutul partidei, Sporting a fost la un pas de un golazo. Sutul cu spitul trimis de Pana Laurentiu, de la o distanta destul de mare de poarta celor de la Bucharest City, a intalnit bara, insa o faza foarte frumoasa a fost aceasta. La jumatatea primei reprize, bara a fost zguduita si de Bucharest City, insa tabela de marcaj a ramas neschimbata, 0-0. Sporting a avut insa ocaziile cele mai multe, iar golul era cumva anuntat. Deschiderea de scor a venit din gheata lui Mihai Ionut de la Sporting Bucuresti, in minutul 19. Exact inaintea fluierului final al primei reprize, Pana Alexandru a reusit golul de 2-0 pentru Sporting Bucuresti. Un gol extrem de important, venit chiar inainte de pauza, minutul 20, un gol pentru moral ridicat in repriza secunda.

Cu un moral scazut din cauza golurilor primite pe sfarsit de repriza, Bucharest City nu a revenit in acest joc. Acestia au avut o sansa uriasa in chiar debutul reprizei, insa portarul celor de la Sporting a fost la post la doua suturi consecutive din apropierea careului. In minutul 23, Carlan Mircea a vrut sa treaca prin toata apararea celor de la Bucharest City. Parea ca se termina parcela, insa a reusit cumva un sut in ultima instanta, iar devierea portarului a fost cu ghinion pentru formatia in alb. Pana Alexandru a fost omul potrivit, la locul potrivit, pentru 3-0. Acelasi jucator a punctat in minutul 26, dupa o evolutie personala convingatoare in aceasta partida. In minutele 31 si 33, Pana Laurentiu si Carlan Mircea au facut set si meci pentru Sporting, prin golurile de 5, respectiv 6-0.

Sporting Bucuresti a castigat toate punctele puse in joc, dupa o evolutie buna, iar forma echipei este de urmarit pe mai departe, una din ce in ce mai buna.

Articole similare

Articol

Close
Close