Articole

Meciurile de astazi, 04.12.2015, la Liga Prieteniei!

Astazi la Liga Prieteniei avem urmatoarele dueluri de campionat:

20:00Hamburger S.V.Phoenix Berceni (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – un duel din Liga III Seria 2, intre doua debutante la Liga Prieteniei. Nu se pot spune multe despre aceasta partida, decat sa le uram bafta celor doua echipa care se confrunta asta seara.

20:50Minerul MotruUnited Team (terenul din Agronomie) – Minerul Motru ocupa locul 5 in Liga III Seria 1, cu o victorie si doua egaluri din 3 meciuri disputate pana in acest moment. Adversara ei din aceasta seara, echipa United Team, se situeaza pe locul al 8 lea in aceasta serie, cu un egal si doua infrangeri din 3 partide disputate. Favorita porneste in acest meci echipa Minerul Motru, de vazut daca baietii de la United Team pot da calculele peste cap.

21:40Lokomotiva GiulestiF.C. Colentina (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Lokomotiva Giulesti, locul 13 in Liga II Seria 1, intalneste asta seara echipa F.C. Colentina, vecina de clasament, pe locul 12. Cele doua echipe sunt despartite doar de un punct, cu amendamentul ca baietii de la Lokomotiva Giulesti au doua meciuri mai putin fata de adversara ei. Se anunta un meci echilibrat intre cele doua echipe.

22:30Sincai TeamMagic Team (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Sincai Team, locul 11 in Liga II Seria 2, intalneste asta seara echipa Magic Team, locul 7 in aceasta serie, o echipa aflata deja la al doilea sezon la Liga Prieteniei, deci o echipa cu o mai mare experienta. Magic Team inca are sanse la primele locuri din campionat, dar nu isi mai permite pasi gresiti daca isi doreste acest lucru, lupta fiind una stransa in seria lor, fata de Seria 1, unde avem 3 echipe care conduc autoritar seria.

22:30Road RunnersViitorul Voluntari (terenul din Agronomie) – Viitorul Voluntari, liderul Ligii a II a Seria 1, porneste favorita certa in confruntarea cu Road Runners, echipa de pe locul 9 in acest moment. Baietii din Voluntari au un atac devastator, ca numar de goluri marcate, cel mai bun de la Liga Prieteniei, 119 reusite in 12 partide, aproape 10 goluri pe meci. De vazut daca Road Runners le poate pune reale probleme in acest duel.

23:20Atletico BerceniF.C. Juve (terenul din Agronomie) – Un duel de Liga III Seria 1, intre locul 2 ocupat de Atletico Berceni, respectiv locul 4 ocupat de formatia F.C. Juve. Baietii de la Juve au doua victorii din tot atatea meciuri disputate, astazi avand un test dificil insa, impotriva unei formatii ce isi depune candidatura la promovarea in Liga a II a.

Pe langa duelurile de campionat, astazi ne sunt propuse si 3 meciuri din Cupa Ligii, faza grupelor, dupa cum urmeaza:

20:00Sporting BucurestiWest Boys (terenul din Agronomie) – Cine bate astazi din duelul din Grupa E a Cupei Ligii se califica mai departe. Ambele echipe au doua infrangeri iar faptul ca se califica si a 3 a clasata din fiecare grupa le ofera sansa fiecareia din echipe sa treaca mai departe cu o victorie in ultimul meci.

20:50Progresul 1944GS Royals (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Ambele echipe sunt deja calificate mai departe in fazele superioare ale competitiei, acest meci fiind doar pentru determinarea castigatoarei Grupei H.

21:40Fotbal Club VoluntariGigantii (terenul din Agronomie) – Ambele echipe sunt deja calificate in fazele superioare ale competitiei, avand in vedere sistemul din acest sezon al Cupei Ligii, problema se mai pune doar cine se situeaza pe locul 2 si cine pe locul 3, diseara in Grupa F a Cupei Ligii.

Articole similare

Close