ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Play-off Liga I Est: Martalogii Activi câștigă derby-ul cu Partizan, iar Electroputere învinge campioana, în ultima etapă

Complexul de la Plazza a găzduit, marți seara, două partide din ultima etapă a play-off-ului Ligii I Est.

Derby-ul rundei finale a play-off-ului Ligii I Est a fost reprezentat de disputa dintre Martalogii Activi și Partizan București.

Cele două formații au oferit o primă repriză echilibrată, încheiată nedecis, scor 1-1, pentru ca, la reluare, Martalogii Activi să forțeze și să reușească desprinderea, impunându-se în final cu 4-1.

Ionică Cosmin, cu o dublă, Calea Florin și Tontea Mihai au punctat pentru învingătorii din acest derby, în vreme ce reușita de onoare a celor de la Partizan București a fost semnată de Bogdan Dragoș Petrișor.

În urma acestui rezultat, Martalogii Activi termină sezonul pe poziția secundă a Ligii I Est, cu 22 de puncte, în timp ce Partizan București este pe locul 3, la două lungimi distanță.

În celălalt duel al serii de marți din play-off-ul Ligii I Est, campioana Piatra Albă s-a recunoscut învinsă cu 5-3 de Electroputere, care a făcut o primă repriză excelentă, adjudecată cu scorul de 4-1.

Oancea Andrei și Botea Andrei au semnat câte o dublă pentru câștigători, pentru care a punctat o dată și Cojanu Florin.

De partea cealaltă, golurile campioanei Ligii I Est au fost înscrise de Hagiu Valentin și Lazăr Bogdan.

Clasamentul play-off-ului Ligii I Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close