ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2 Est

Retrospectiva săptămânii în Liga a II-a Est: Pero Cars își continuă dominația, Plexiled a debutat fulminant, iar Bucharest City a reușit prima victorie

Liga a II-a Est ne-a adus în săptămâna care se încheie trei partide, într-una din ele fiind implicată și o echipă nouă, Plexiled, care a făcut o figură extrem de frumoasă la debutul în competiție.

Marți seara, pe terenul de la Plazza, liderul incontestabil al Ligii a II-a Est, Pero Cars, a primit replica celor de la Dortmund București, care aveau un succes în singurul lor meci disputat în acest sezon al Ligii a II-a Est.

Băieții de la Dortmund București n-au reușit să țină piept liderului ierarhiei, care s-a impus cu un categoric 7-2, după ce la pauză a condus cu 2-1.

Grație acestui nou succes, Pero Cars acumulează 18 puncte și conduce detașat ierarhia Ligii I Est, în vreme ce Dortmund București este pe 4, cu 3 puncte (vezi aici detalii despre acest meci).

Tot marți seara, pe terenul de la Plazza, a avut loc debutul celor de la Plexiled în Liga a II-a Est, care n-au avut deloc trac și au făcut instrucție cu Atletico Ferentari, de care au trecut cu 11-2, după ce au condus la pauză cu 5-2 și au reușit o repriză secundă perfectă (vezi aici detalii despre acest meci).

Joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, s-a disputat un duel între două formații care nu cunoscuseră gustul victoriei după disputarea a câte două etape de campionat, Progresul Spartac și Bucharest City.

Condusă la pauză cu 0-1, Bucharest City a ieșit de la pauză cu o față complet schimbată și, datorită unei reprize secunde de senzație, s-a impus cu 5-1, obținând astfel primul succes al sezonului.

În urma acestui rezultat, Bucharest City face 3 puncte și ocupă poziția a șasea a clasamentului Ligii a II-a Est, în vreme ce Progresul Spartac rămâne cu un singur punct și se află pe locul 7 al ierarhiei.

Clasamentul la zi al Ligii a II-a Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close