ArticoleCupa Ligii

Evolutie convingatoare pentru F.C. Padurarii DT in meciul din Grupa I a Cupei Ligii, impotriva celor de la F.C. Scanteia, scor 9-0!

In Grupa I a Cupei Ligii, echipa de Liga I, F.C. Padurarii DT a intalnit aseara pe terenul din intrarea vrabiei nr.22, echipa de Liga a III a, F.C. Scanteia. A fost un simplu antrenament pentru baietii din Dr.Taberei, un antrenament pentru confruntarile ce vor urma in Liga I, un joc la discretia acestora.

Szocs Daniel deschide scorul in minutul 1, o deschidere de scor rapida pentru Padurarii DT. Acelasi jucator marcheaza si in minutul 15 si scorul devine 2-0 dupa acel moment. Titularul de baza in meciurile de Liga I, Varaci Florin, intra din postura de rezerva in acest meci si inscrie in minutul 17 pentru 3-0, gol ce avea sa stabileasca si rezultatul pauzei. In repriza secunda, baietii din Dr.Taberei accelereaza si mai mult jocul pe faza ofensiva, 4-0 se face inca din debutul reprizei, in minutul 21 prin golul inscris de Andrei Dragomir. Szocs Daniel realizeaza hattrick-ul in minutul 23 iar urmatoarele goluri poarta tot semnatura acestuia, inca doua la numar in minutele 26 si 31. La 7-0 iese la rampa si Catanea Andrei, fundasul echipei din Dr.Taberei prin golul marcat in minutul 35. Tabela este inchisa de Radu Cristian la 9-0, prin reusita din minutul 39.

O evolutie convingatoare pentru F.C. Padurarii DT, chiar si cu piese lipsa in echipa, o absenta notabila fiind cea a lui Madalin Dragnea plus absentele lui Solo Radu si Mihnea Badita, la capitolul portari echipa stand oricum bine, Leonte Razvan tinand poarta intacta in acest meci. F.C. Scanteia este la primele meciuri la Liga Prieteniei, are timp sa acumuleze experienta pentru duelurile urmatoare.

Articole similare

Close