ArticoleLiga 1

Miercuri e ziua marelui derby în Liga I: Cum arată programul complet al meciurilor

Ziua de miercuri vine cu cel mai așteptat meci al debutului de sezon în Liga I Sud, derby-ul dintre singurele echipe care au reușit până acum să câștige titlul în cele trei campionate ale Ligii Prieteniei, FC Berceni vs Bizz Brasil.

Vezi aici tot ce trebuie să știi despre această partidă

Pe lângă derby-ul campionatului, miercuri se vor mai juca alte patru partide pe terenul de la Antilopa, contând pentru etapa a patra a Ligii I.

De la ora 20:00, FC Devils, echipa de pe locul 8, va primi replica celor de la Brotac Medical, care ocupă poziția a 13-a în clasament, după ce au început campionatul cu o victorie, dar au pierdut următoarele două meciuri.

De la ora 20:50, AC Militari, ocupanta locului 5, va da piept formației de pe locul 9, VHM.

Urmează, de la ora 21:40, duelul dintre două formații în suferință, aflate încă în căutarea primelor puncte din acest campionat: „lanterna roșie” FC Rezervele vs Fair Play, formația de pe locul 15.

De la 22:30, Ambianța Steaua, o altă echipă fără punct câștigat în acest sezon, va încerca să spargă gheața în disputa cu Real București, locul 12.

Ultimul meci al serii este, totodată, cel mai așteptat al întregii săptămâni. De la ora 23:20, Bizz Brasil și FC Berceni vor încerca să își mențină șirul de victorii și după etapa a patra și să îi producă adversarei prima înfrângere din acest sezon.

Articole similare

Close