Articole

Programul de miercuri: Derby de foc în Cupa Ligii, între Hooligans și FC București

Fotbalul spectacol revine în Liga Prieteniei. Ziua de miercuri programează numeroase meciuri atractive, iar capul de afiș este reprezentat de derby-ul din turul optimilor Cupei Ligii, în care se vor duela ocupantele primelor două poziții din Liga I, Hooligans și FC București.

Rivalitatea dintre Hooligans și FC București este una veche, cele două formații disputându-și chiar finala în sezonul trecut al Cupei Ligii, atunci când Hooligans a avut câștig de cauză cu 4-3, după un meci dramatic, astfel că ne așteptăm la un adevărat spectacol, de la ora 22:30, pe terenul 2 de la Plazza.

Seara de miercuri va fi însă deschisă, de la ora 20:00, tot pe terenul 2 de la Plazza, de un alt duel din Cupa Ligii, returul din optimea dintre Metalplast și Hooligans United. Ocupanta locului 3 din Liga I pleacă din postura de mare favorită la calificarea în sferturile de finală, după ce s-a impus în manșa tur cu 8-3 în fața formației clasate pe ultima treaptă a podiumului din Liga a II-a Seria 2.

Tot de la 20:00, pe terenul 1 de la Plazza, Progresul 1944 Spartac, locul 4, și FC Nemo, clasată 10 locuri mai jos, se vor înfrunta într-un duel din Liga a II-a Seria 2.

Urmează, de la 20:50, pe terenul 2 de la Plazza, confruntarea dintre două echipe suferinde din Liga a III-a Seria 2, „lanterna roșie” FC Faraonii vs GS Royals, echipă care a acumulat doar 3 puncte în șase etape.

Tot de la 20:50, dar pe arena 1 de la Plazza, se întâlnesc Friends United și FC Diham Boys, în etapa cu numărul 3 din Liga a III-a Seria 3.

De la 21:40, pe terenul 2 de la Plazza, FC Rahova va încerca să treacă de FC Devils, locul 9, pentru a se desprinde în fruntea clasamentului de principalele urmăritoare.

Simultan, pe arena 1 de la Plazza, se vor duela în Prima Serie din Liga a II-a FC Colentina, locul 11, cu 14 puncte adunate în tot atâtea etape, și FC Avântul, ocupanta poziției a 14-a, cu 11 puncte strânse în tot atâtea etape disputate.

De la 22:30, pe terenul 1 de la Plazza, este programată disputa dintre două echipe aflate la jumătatea clasamentului din Liga a III-a Seria 2, Popești Leordeni și Patria Haiducilor.

Ultimele două dispute de miercuri de pe cele două arene de la Plazza se vor juca de la 23:20. Pe primul teren se vor întâlni două debutante în Liga Prieteniei, Lamotești Lions și Liverpool Team 2, formații care vor încerca să pășească cu dreptul în Seria 4 din Liga a III-a, în timp ce pe terenul 2 este programat un derby de mijlocul clasamentului în Liga a II-a Seria 1, între FC Arabs, locul 10, și West Boys, locul 8.

Articole similare

Close