Articole

Furtuna in desert! F.C. Arabs invinge cu 11-3 echipa New Boys in Liga II Seria 1!

Cum anuntam si inainte de disputarea acestei partide, New Boys avea de disputat un meci foarte dificil in compania celor de la F.C. Arabs, o echipa bataioasa si foarte organizata, echipa ce nu renunta niciodata la joc, indiferent de handicapul aratat pe tabela de marcaj. Un duel intre locul 6 din Liga II Seria 1, respectiv locul 10.

New Boys incepe bine aceasta partida si deschide scorul in minutul 5 prin Vasilescu Alexandru. Acest gol avea sa ii intarate pe cei de la F.C. Arabs, acestia pe fondul unui joc colectiv excelent s-au aruncat in atac si eforturile le-au fost rasplatite cu varf si indesat. In minutul 8 Hosni restabileste egalitatea pentru ca la doar un minut distanta, in minutul 9, Safya Wossem sa o aduca pe F.C. Arabs in avantaj. Intoarcerea rapid de scor se pare ca ii demoralizeaza pe cei de la New Boys iar acest lucru se vede pe tabela de marcaj atunci cand in minutele 12 si 14, Abdullah si Zaid reusesc sa marcheze doua noi goluri in poarta adversarilor. 1-4 in doar 14 minute de joc si acest meci se indreapta spre o victorie categorica a seicilor. Scorul pauzei este stabilit de golul lui Vasilescu Alexandru, care inca are o tresarire de orgoliu si marcheaza al doilea gol personal si al doilea pentru New Boys.

In repriza secunda se abate furtuna de goluri asupra celor de la New Boys, furtuna inceputa de Abdullah in minutul 25, jucator ce reuseste alte doua goluri in minutele 30 si 33, ajuns la 4 reusite in acest meci. Hattrick si pentru Muhamed Amar in minutele 31, 36 si 39. De parca nu erau de ajuns aceste goluri in minutul 35 New Boys marcheaza si in proprie poarta…..intr-o seara nefasta pentru ei. Inca un gol si pentru Wossem ajuns la doua reusite in acest meci si doar un gol pentru New Boys. Scor final 3-11 intr-un meci extraordinar facut de F.C. Arabs, 3 puncte pentru din aceasta seara.

Articole similare

Close