ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. FC Sporting Bucuresti convinge si invinge FC Colentina, 6-3, cu un jucator in mare forma, Cojocaru Vasile!

FC Colentina, locul 7 in Liga 1, a primit joi seara, vizita formatiei FC Sporting Bucuresti, ocupanta locului 11. Daca ne grabeam sa dam o favorita in aceasta partida, cu siguranta aceasta era echipa gazda, FC Colentina. Insa daca luam in calcul faptul ca Sporting isi intrase deja in mana, cu cele doua jocuri de marti, din care a scos 4 puncte, in timp ce gazdele intrau dupa o pauza mai lunga, calculele se schimbau radical.

Meciul a debutat cum nu se poate mai promitator. In abia minutul 1, Cojocaru Vasile, prinde un sut de la mare distanta, in urma unei faze frumoase construite de FC Colentina, iar deschiderea de scor a venit imediat, 1-0. Avantajul gazdelor nu a tinut prea mult, pentru ca, in minutul 5, Preda Gabriel profita de o degajare gresita a unui fundas de la FC Colentina si egaleaza la 1 situatia pe tabela. Oportunismul lui Preda Gabriel o aduce pe Sporting in avantaj, in minutul 7, prin a doua reusita in acest meci pentru numarul 7 de la oaspeti. Moldoveanu Valentin si Oltean Razvan aduc fericirea pe chipul celor de la Sporting, in minutele 14, respectiv 19, prin alte doua goluri prin care si-au dus echipa la 4-1, cu putin inainte de fluierul pauzei. Un scor destul de linistitor pentru Sporting Bucuresti, in prima parte a confruntarii.

A doua repriza a debutat mai bine pentru Sporting, iar Cojocaru Vasile a realizat hattrick-ul, in minutul 24. Condusa cu 5-1, Colentina a dat un semnal de trezire, insa nu unul consistent. Popescu Madalin a marcat golul de 2-5, in minutul 28, urmat de Lazar Florin, in minutul 38, scor 3-5. Aflata la doua goluri in fata adversarului, Sporting a avut liniste pe faza de constructie si a mai punctat in minutul 39, prin cel mai bun om de pe teren, Cojocaru Vasile. Scor final FC Colentina 3, Sporting Bucuresti 6. Oaspetii termina o saptamana asa cum au si inceput, cu bine.

Articole similare

Close