ArticoleLiga 2

Cluj Bruj se impune cu un set la zero în fața lui Anonim și urcă în fotoliul de lider al Ligii a II-a Seria 2

Cluj Bruj și Anonim s-au întâlnit vineri seară într-un duel al echipelor din Liga a II-a Seria 2 care își câștigaseră partidele din prima etapă, astfel că meciul direct se anunța unul extrem de încins.

În teren însă, lucrurile nu au stat deloc ca într-un derby, pentru că Anonim nu a făcut față echipei adverse și a fost spulberată de Cluj Bruj cu 0-6, după 0-4 la pauză.

Mihai Cristian a deschis scorul în minutul 8 și până la pauză a realizat un hat-trick, cu reușitele din minutele 11 și 16.

La scorul primei reprize a contribuit și Păun Cristian, care a marcat după un sfert de oră pentru 3-0.

Cluj Bruj a început și partea secundă foarte decisă, iar, după doar câteva secunde de la reluare, Radu Paul a punctat pentru 5-0.

Păun Cristian a recidivat în minutul 23, când a stabilit și scorul final, 6-0 pentru Cluj Bruj, care nu a mai forțat până la final, în timp ce băieții de la Anonim au fost incapabil să marcheze măcar un gol de onoare.

În urma acestui rezultat, Cluj Bruj acumulează șase puncte din două etape și conduce clasamentul Ligii a II-a Seria 2, în timp ce Anonim rămâne cu victoria din primul meci și ocupă locul 5.

Articole similare

Close