Articole

Liverpool revine admirabil și câștigă la limită cu Hooligans, iar calificarea se va decide în retur

Așa cum era de așteptat, Liverpool Team și Hooligans au etalat un joc la cote înalte în duelul lor direct din turul sferturilor de finală ale Cupei Ligii. La finalul unei partide extrem de strânse, „Cormoranii” au fost cei care au avut câștig de cauză, cu 3-2, după ce au fost conduși cu 2-0 la jumătatea reprizei secunde și au reușit o revenire de senzație.

Debutul meciului i-a găsit pe cei de la Liverpool Team la cârma jocului, Hooligans așteptând să lovească pe contre, lucru care a fost aproape să se întâmple în primul sfert al partidei, când Albu Alexandru a lovit de două ori bara cu șuturi de la distanță, după mai multe ocazii irosite de „Cormorani”.

În ciuda numeroaselor ocazii create de cele două ofensive, la pauză s-a intrat cu scor alb pe tabelă.

Hooligans a ieșit mai concentrată de la cabine și golgheterul Albu Alexandru a marcat o „dublă” în minutele 26 și 28, iar experiența formației de Liga I părea să-și spună cuvântul.

Liverpool Team nu a dezarmat însă și a arătat o atitudine de echipă mare, reușind să reintre imediat în joc. Coordonați impecabil din teren de Răzvan Radu, „Cormoranii” au redus din diferență în minutul 29, prin Gheorghe Laurențiu, care, după doar două minute, a recidivat și a egalat.

Pe final ambele formații au căutat victoria, dar cea care a avut câștig de cauză a fost Liverpool Team, care a punctat decisiv în minutul 37, prin Robu Alin. 

Liverpool Team – Hooligans s-a terminat 3-2, iar manșa retur se anunță un veritabil regal fotbalistic, în care ambele echipe vor da tot ce au mai bun pentru a accede în semifinalele Cupei Ligii.

Articole similare

Close