Articole

F.C. DR castiga cu emotii mari meciul tur cu F.C. Brancoveanu din Cupa Ligii, scor 4-3, golul victoriei fiind marcat in minutul 39 al partidei!

Aseara, pe terenul din intrarea vrabiei nr.22, F.C. DR, echipa aflata pe locul 7 in Liga I, a intalnit formatia de pe locul 16 in Liga II Seria 2, F.C. Brancoveanu, in meciul tur al acestei faze de Cupa Ligii.

Inaintea acestui duel puteam crede ca F.C. DR porneste mare favorita, insa lucrurile nu au stat deloc asa, F.C. Brancoveanu a dat o replica serioasa formatiei de Liga I, iar calificarea in faza urmatoare este departe de a fi decisa. Cetin Mehmet deschide scorul pentru baietii de la Brancoveanu, in minutul 10, iar in minutul 12, Mihai David face 2-0 si gluma se ingrosa pentru F.C. DR. Acesta avea sa fie si scorul pauzei, doua goluri avantaj pentru F.C. Brancoveanu, iar a doua repriza se anunta extrem de interesanta.

In minutul 26 al actului secund, Marius Mustafa reduce din diferenta pentru F.C. DR, iar in minutul 29 acestia chiar reusesc si egalarea la sutul lui Alin Solomon. Cetin Mehmet inscrie golul de 3-2 pentru F.C. Brancoveanu, gol venit in minutul 29, la un minut distanta de momentul egalarii celor de la F.C. DR. Ultimele 10 minute le apartin celor de la DR, acestia reusind sa intoarca scorul, prima data prin golul egalizator marcat de Ilie Stefan in minutul 32, apoi prin golul de 4-3, golul lui Alin Solomon din minutul 39, un gol al victoriei venit pe final de meci pentru F.C. DR.

O victorie la limita, un gol diferenta ce nu inseamna mare lucru in fotbalul pe teren redus…iar calificarea ramane nedecisa, meciul retur fiind unul destul de interesant.

Articole similare

Close