ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Olimpique Otopeni a produs surpriza etapei în Liga I Est, învingând-o pe Hooligans, una dintre pretendentele la titlu

Liga I Est a programat marți seara, pe terenurile de la Plazza, partidele din cadrul etapei a noua a campionatului.

După ce au trecut etapa trecută de Partizan București, băieții de la Olimpique Otopeni au reușit din nou să producă surpriza etapei și să învingă una dintre echipele care la începutul sezonului era văzută printre favoritele la cucerirea titlului de campioană, Hooligans.

Olimpique Otopeni a început foarte bine partida împotriva „huliganilor” și a intrat la cabine cu avantaj de două goluri, grație reușitelor semnate de Antonescu Dragoș și Mărgărit Cosmin.

Hooligans a forțat revenirea la reluare și a redus din diferența în minutul 26, prin Victor Militaru, însă același Antonescu Dragoș a refăcut diferența de două goluri 3 minute mai târziu.

„Huliganii” nu s-au predat și s-au apropiat din nou la un gol în minutul 34, când Ciaușu Nicolae a punctat pentru 3-2, însă finalul le-a aparținut în totalitate băieților din Otopeni, care au mai înscris de două ori, prin Victor Militaru și Pelin Sergiu, și s-au impus cu 5-2, confirmând astfel forma bună pe care au arătat-o în ultima vreme.

Grație acestui succes, Olimpique Otopeni face 14 puncte și urcă în jumătatea superioară a clasamentului, ocupând poziția a șaptea după noua etape disputate.

De cealaltă parte, Hooligans pierde contactul cu plutonul de formații aflate pe podiumul Ligii I Est, rămânând cu 19 puncte și ocupând poziția a patra a ierarhiei.

Articole similare

Close