ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Ambianta Steaua se distreaza cu Armata Salvarii. Victorie la scor mare, 11-4!

In etapa cu numarul 19 a Ligii 1, Ambianta Steaua a intalnit Armata Salvarii, locul 7 inainte de aceasta partida. Baietii de la Ambianta se dovedesc o candidata cu sanse la podiumul Ligii 1, cu un loc 4 detasat de urmaritoare si aproape de ATVROM si Salaj Boys. De partea cealalta, Armata Salvarii nu se miscase deloc rau in ultimele 4 etape. Daca facem abstractie de infrangerea cu Salaj Boys, liderul campionatului, baietii inregistrasera 3 victorii consecutive impotriva celor de la Real Rapid, Diham Boys, respectiv F.C. Sporting.

Tentatia era de a crede ca meciul se anunta unul strans, insa lucrurile au fost departe de acest lucru. Meciul a debutat cu mici intreruperi din cauza faulturilor, insa in minutul 6, scorul a fost deschis de Stanciu Constantin de la Ambianta Steaua. Pressing sus al baietilor de pe locul 4, un pressing care da roade in aceasta repriza. Armata Salvarii rateaza doua mari ocazii prin Adrian Serban si Burcea Daniel. Ocaziile insa se razbuna daca nu sunt concretizate. Asta se si intampla, in minutul 9, Zamfir Marian duce Ambianta la 2-0 pe tabela. Cu un portar intr-o zi slaba, Armata Salvarii incaseaza inca 4 goluri pana la pauza, pentru un 0-6 fara drept de apel. Stronschi Rafael si Stanciu Traian isi trec in cont cate o dubla.

La acest scor, baietii de la Armata Salvarii nu puteau spera la prea multe de la repriza secunda. Acest lucru este aratat si de hattrick-ul lui Dragan Marian de la Ambianta Steaua. Primul gol pentru Armata Salvarii, vine abia in minutul 27, prin Barbu Petrica. Burcea Daniel si Adrian Tunaru dreg putin busuiocul, cum se spune….si inscriu inca 3 goluri (doua in contul lui Tunaru), pentru Armata Salvarii. Insa golurile in poarta echipei de pe locul 7, au continuat sa vina. Inca doua reusite, ambele marca Staicu Ionut si cele 3 puncte merg in contul echipei Ambianta Steaua, dupa un 11-4 categoric.

 

Articole similare

Close