ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: B&B și Liverpool Team își câștigă la pas meciurile și conduc în continuare clasamentul

Seara de miercuri ne-a adus pe terenul de la Intrarea Vrabiei restul partidelor rămase de disputat din cadrul etapei a șasea a Ligii I Sud. În urma rezultatelor înregistrate, B&B rămâne cu punctaj maxim și se menține în fotoliul de lider al ierarhiei Ligii I Sud, urmată de Liverpool Team.

După o primă repriză încheiată cu scor alb, FC OSLM și-a adjudecat partea secundă a duelului cu Fair Play cu 2-1 și a obținut astfel al doilea succes al sezonului.

Ciubeica Andrei și Desrobitu Răzvan au înscris golurile care i-au adus lui FC OSLM cele trei puncte puse în joc, în vreme ce golul de onoare al celor de la Fair Play a fost marcat de Cazan Cristian.

În urma acestui rezultat, FC OSLM acumulează 8 puncte și urcă pe poziția a șaptea a clasamentului, în spatele lui Fair Play, care este pe 6, cu 9 puncte.

B&B și-a menținut invincibilitatea și după disputa cu Real Rapid București, de care a dispus la scor de tenis, cu 6-1, după 3-1 la pauză.

Ungureanu Petrică a fost din nou principala gură de tun a celor de la B&B, punctând de nu mai puțin de patru ori în poarta adversă, în vreme ce Baban Eduard și Dinu Viorel au înscris câte o dată pentru învingători.

De partea cealaltă, Cojocaru Mircea a înscris golul de onoare al pierzătorilor, care rămân cu o zestre de 7 puncte și ocupă poziția a 10-a a clasamentului, în timp ce B&B este liderul ierarhiei, cu 18 puncte, la trei lungimi de principala urmăritoare, Liverpool Team.

„Cormoranii” au primit miercuri seara replica celor de la Sălaj Boys, pe care i-au învins la scor de neprezentare, grație reușitelor semnate de Silviu Rotaru, George Manofu și Pană Mădălin, și stau la pândă, așteptând un pas greșit al celor de la B&B, pentru a reveni în fotoliul de lider pe care l-au deținut în primele etape ale sezonului Ligii I Sud.

Articole similare

Close