Articole

Victorie pentru Real Bucuresti in meciul de Liga I cu Dream Team, scor 5-1!

Aseara, in Liga I, am avut meciul dintre Real Bucuresti si Dream Team, meci ce a avut loc de la ora 21:40 pe terenul din intrarea vrabiei nr.22. Baietii de la Real Bucuresti, dupa un start de campionat nefavorabil, au revenit excelent si au castigat 7 partide din 11 disputate pana in acest moment, locul 7 in clasament fiind chiar unul bun. De partea cealalta, Dream Team, locul 13 in Liga I, avea un meci dificil, avand in vedere si forma actuala plus meciul trecut cu Padurarii DT, infrangere cu 5-1 cu o echipa din a doua jumatate a clasamentului. Real Bucuresti pornea usor favorita dupa calculele hartiei, dar….orice este posibil in acest meci, cum de altfel am vazut in multe din meciurile de pana acum.

Se pare ca ”usor favorita” se transforma intr-o favorita certa, deoarece Real Bucuresti nu a intampinat probleme in acest meci cu Dream Team. Scorul este deschis de Real in minutul 10, prin Patrascu Sorin, iar in minutul 13, acestia isi maresc avantajul la doua goluri, prin reusita lui Petrovici Dan. Dream Team nu a concretizat nici o ocazie in aceasta repriza, 2-0 pentru Real Bucuresti fiind si scorul pauzei.

In actul secund, a fost doar o formalitate pentru Real sa inchida conturile in aceasta confruntare, in minutul 25, Lang Alin a dus scorul la 3-0, iar in minutul 26, Matei Lucian inscrie golul 4 pentru echipa lui. Valcu Ioan face chiar 5-0 in minutul 30, ocaziile Realului fiind concretizate in gol si in aceasta repriza. Dream Team inscrie golul de onoare in minutul 35, prin Cristea Paul, 5-1 avand sa fie scorul final in aceasta partida.

Victorie si 3 puncte pentru Real Bucuresti, intr-un meci fara probleme cu formatia Dream Team. Dupa aceasta victorie Realul urca pana pe 5, la 6 puncte de liderul F.C. Bucuresti. Dream Team ramane pe locul 13 in acest moment, dar nu se stie pentru cat timp, Padurarii DT, echipa de pe locul 14, avand meci in aceasta seara cu Fair Play.

Articole similare

Close