Articole

Soc si groaza pentru F.C. Sportul in Liga II Seria 1, infrangere cu 22-0 in meciul cu Viitorul Voluntari!

Cum spuneam inainte de acest meci de Liga II Seria 1, F.C. Sportul se afla pe locul 14, iar aseara avea un meci foarte dificil impotriva unei formatii, Viitorul Voluntari, ce se bate la promovarea in Liga I. Determinarea lui Mititelu Marian cat si jocul de echipa practicat de echipa din Voluntari, fac din aceasta formatie o formatie de temut pentru orice adversar de la Liga Prieteniei. Cei de la Viitorul Voluntari nu isi permiteau pasi gresiti daca nu voiau sa piarda contactul cu liderul de neinvins pana in acest moment, Whiteland.

Multe vorbe frumoase se pot spune dupa evolutia baietilor de la Viitorul Voluntari, dar un lucru este cert, acestia au facut un meci ce merita toate aplauzele. In minutul 1 deja era 1-0 pentru echipa din Voluntari, golul fiind marcat de Costea Laurentiu. Costan Daniel face 2-0 in minutul 7 iar la urmatoarea faza Costea Laurentiu face dubla si duce scorul la 3-0 in doar 8 minute scurse de joc. Se pare ca avem minutul si golul pentru ca in minutele 9 si 10 Feraru Florin duce scorul la 5-0. In minutul 15 scorul era deja 6-0, Radu Catalin isi adauga si el numele pe tabela de marcaj. Minutele 17,18 si 19 avem 3 noi goluri marcate de Viitorul Voluntari, goluri marcate de Costea Laurentiu si Costan Daniel, 9-0 si F.C. Sportul era in degringolada totala.

In repriza secunda lucrurile aveau sa se inrautateasca pentru F.C. Sportul, deoarece baietii de la Viitorul Voluntari nu se opresc la cele 9 goluri marcate intr-o repriza, ba mai mult, ataca si mai decisi. Minutele 24 si 25, Goran George duce scorul la 11-0, in minutul 26 urmat de minutul 27, iese la rampa Mititelu Marian, golgheterul echipei si al Ligii a II a Seria 1, jucator ce duce scorul la 13-0. Mititelu Marian face hattrick-ul in minutul 30 urmat de golul din minutul 32 al lui Radu Catalin, 15-0 dupa aceste momente. Din minutul 36 pana la sfarsitul meciului Viitorul Voluntari marcheaza de inca 7 ori, incredibila performanta. Aceste goluri sunt marcate pe rand de Mititelu Marian, 3 reusite, ajuns la 6 goluri in acest meci, Costea Laurentiu, ajuns la 4 reusite, Costan Daniel si Feraru Florin. Scorul final, un halucinant 22-0 pentru Viitorul Voluntari, o evolutie remarcabila pentru aceasta echipa si 3 puncte importante castigate in lupta pentru promovarea in Liga I.

Articole similare

Close