Articole

AC Militari castiga cu greu meciul de Liga a II a Seria 1, cu Lokomotiva Giulesti, scor 3-2

AC Militari, a avut aseara meci pe terenul de la Plaza Arena, cu Lokomotiva Giulesti, doua echipe cu obiective diferite in aceasta editie de campionat. Desi clasarea celor de la AC Militari era mult mai buna, meciul nu a fost deloc unul usor pentru acestia, Lokomotiva Giulesti punand reale probleme in acest duel.

In minutul 8, baietii de la Lokomotiva Giulesti deschid scorul, prin Cristian, iar in minutul 10, Idris Hassan face 2-0, un start excelent de meci pentru acestia. La doar un minut distanta, AC Militari inscrie prin Parvu Gabriel, primul gol al echipei in acest meci, 2-1 avand sa ramana pana la fluierul pauzei, avantaj minim pe tabela pentru Lokomotiva Giulesti.

Avantajul luat din prima repriza de baietii de la Lokomotiva, a fost destul de greu de aparat, deoarece AC Militari a pus presiune constanta pe apararea lor. Parvu Gabriel marcheaza in minutul 27 al doilea gol pentru echipa lui si al doilea gol personal in acest meci, egaland pe tabela de marcaj. Presiunea celor de la AC Militari da roade si in minutul 35, atunci cand Dumitriu Alexandru inscrie golul victoriei, golul de 3-2 pentru echipa lui. Lokomotiva Giulesti nu a putut in ultimele 5 minute ramase de joc sa mai scoata macar un egal din acest duel, iar toate cele 3 puncte au mers in buzunarul celor de la AC Militari, victorie cu 3-2.

Articole similare

Close