ArticoleLiga 1

Festival de goluri în VHM vs Real București, care s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă a sezonului

VHM și Real București s-au duelat în ultima etapă a Ligii I Sud într-un meci în care băieții de la Real aveau nevoie disperată de victorie pentru a se salva de la retrogradare.

Disputa de pe terenul din Ghencea a reprezentat un adevărat festival de goluri, în care s-a marcat de nu mai puțin de 20 de ori.

După o primă repriză dominată de VHM, care a condus cu 4-2 la pauză, Real București s-a mobilizat exemplar în partea secundă și a izbutit să întoarcă soarta meciului.

Băieții de la Real București au reușit să-și adjudece repriza a doua cu 9-5 și s-au impus în final cu un spectaculos 11-9, ce le-a adus cele trei puncte grație cărora vor evolua în Liga I Sud și în sezonul următor.

Capră Costinel a făcut show pentru VHM în această partidă, însă cele cinci reușite ale sale, alături de dubla lui Stoica Răzvan și golurile înscrise de Voicu Cristian și Lazăr Florinel, au fost insuficiente pentru ca echipa sa să obțină ceva din ultimul joc al campionatului.

De partea cealaltă, eroii care au salvat-o pe Real București de la retrogradare sunt: Muscalu Mircea, autor a patru goluri, Bostan Ionuț, Stan Ionuț și Petrovici Dan, cu câte o dublă, și Bostan Marius, cu un gol.

În urma acestui succes uriaș, Real București a acumulat 15 puncte și a încheiat sezonul pe locul 15, la două puncte de primul loc retrogradabil.

VHM a rămas cu o zestre de 19 puncte și termină Liga I Sud pe poziția a 11-a.

Articole similare

Close