ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa LigiiLiga 1Liga 1 EstLiga 2Liga 2 Est

Retrospectiva săptămânii 15-19 mai: Vezi ce s-a întâmplat în cele mai importante meciuri jucate

Săptămâna 15-19 mai ne-a adus mai multe derby-uri, ce s-au jucat în Liga I Sud, Liga I Est sau Liga a II-a Sud, în vreme ce favoritele din Cupa Ligii au debutat cu dreptul în grupele superioare ale competiției.

FC Văscăuți continuă lupta pentru titlu în Liga I Est

Aflată pe poziția secundă a Ligii I Est după primele 10 runde, FC Văscăuți a câștigat la scor derby-ul etapei a 11-a, marți seara, în fața celor de la Olimpique Otopeni, care veneau după 3 victorii obținute în precedentele 3 jocuri.

Beneficiind de o prestație de senzație a lui Babageanu Mihai, care a marcat nu mai puțin de 6 goluri, FC Văscăuți s-a impus cu 9-1, după ce la pauză a condus cu 4-0 (vezi aici mai multe detalii despre meci).

Sălaj Boys speră la play-off în Liga I Sud

Sălaj Boys și Fair Play s-au întâlnit miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, într-un veritabil derby pentru play-off din cadrul etapei a 11-a a Ligii I Sud.

La capătul unei partide extrem de pasionale, băieții din Sălaj s-au impus cu 3-2, grație golului de 3 puncte marcat în minutul 35 de Ionică Cosmin (vezi aici detalii despre meci).

FC PTM și-a consolidat poziția de lider al Ligii a II-a Sud

FC PTM și Inter Bragadiru, echipele care domină Liga a II-a Sud, s-au întâlnit miercuri seara în etapa a 11-a a campionatului.

Derby-ul dintre primele două clasate din Liga a II-a Sud a fost unul extrem de echilibrat și de disputat, în care cele două formații și-au împărțit perioadele bune și au fost pe rând în avantaj pe tabelă.

Condusă cu 4 minute înainte de ultimul fluier, FC PTM a revenit fantastic pe final și s-a impus cu 4-3, astfel că își menține linia perfectă de clasament și domină autoritar Liga a II-a Sud, cu 30 de puncte, la 9 în fața celor de la Inter Bragadiru, care luptă în continuare pentru promovarea în primul eșalon al Zonei Sud (vezi aici detalii despre meci).

Debut cu dreptul în grupele superioare ale Cupei Ligii pentru Liverpool și FC Berceni

Liverpool Team s-a răzbunat pentru eșecul din campionat cu ATV ROM și a debutat cu dreptul în Grupa A1 din Cupa Ligii Prieteniei București, la capătul unuia dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului Ligii Prieteniei București, pe care și l-a adjudecat cu 4-3 (vezi detalii aici).

Campioana în exercițiu a Ligii I Sud, FC Berceni, a învins în primul ei meci din Grupa B1 a Cupei Ligii formația care domină Liga I Est, Piatra Albă, cu 5-3 (vezi detalii aici).

Articole similare

Close