ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: ATVROM a spulberat-o pe FC Capitals în meciul pentru calificarea în semifinale

Grupa A1 a Cupei Ligii și-a consumat joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, ultima reprezentație.

Cu câte 3 puncte după primele două etape, ATVROM și FC Capitals s-au întâlnit într-o veritabilă finală pentru locul 2, în urma căreia formația câștigătoare avea să obțină calificarea în semifinalele Cupei Ligii Prieteniei București.

Aflați în plină luptă pentru titlul de campioană a Ligii I Sud, băieții de la ATVROM nu le-au dat nicio șansă adversarilor de la FC Capitals și s-au impus cu un categoric 4-0, la capătul a două reprize adjudecate cu același scor.

După mai bine de un sfert de oră fără gol marcat, ATVROM a deschis scorul în minutul 18, prin Dragoș Popescu, pentru ca Ion Lucian să dubleze avantajul echipei sale în ultimul minut al rundei inaugurale.

Același Ion Lucian a recidivat la 6 minute de la reluare, pentru ca Filip Nicolae să stabilească scorul final cu reușita sa din minutul 30.

Grație acestui succes fără istoric, ATVROM încheie Grupa A1 a Cupei Ligii Prieteniei cu 6 puncte și se califică de pe poziția secundă în semifinale, unde o va întâlni pe FC Berceni, câștigătoarea Grupei B1.

Articole similare

Close