Articole

F.C. Drones castiga duelul din Liga III Seria 1 cu F.C. Phoenix, scor 6-2!

F.C. Phoenix ocupa ultima pozitie in clasamentul Ligii a III a Seria 1, cu 3 infrangeri din tot atatea partide disputate. Adversara ei din meciul de aseara, disputat pe terenul din Agronomie, echipa F.C. Drones, ocupa locul 6 cu o victorie, un egal si o infrangere. De urmarit era daca Phoenix putea aduna punct sau puncte din aceasta confruntare destul de dificila pentru ei.

Se pare ca si echipa F.C. Drones a fost o nuca prea tare de spart pentru baietii de la Phoenix, intr-un meci controlat de la un capat la celalalt de echipa de pe locul 6. Scorul a fost deschis in aceasta partida de Neagu Nicusor in minutul 8, F.C. Drones avand un start bun prin aceasta reusita. In minutul 12 era deja 2-0, atunci cand Boboc marcheaza un nou gol in poarta celor de la Phoenix. Echipa in dezavantaj reuseste sa inscrie in minutul 17 prin Chivulescu Catalin, dar repriza se incheie cu scorul de 3-1 pentru F.C. Drones, prin golul din minutul 20 al lui Toma Marius.

Cu avantaj de doua goluri pe tabela de marcaj, in actul secund baietii de la F.C. Drones si-au facut jocul de pase in linistea data de rezultat, actul secund fiind la discretia lor, ca si in prima repriza. Jocul se linisteste pana in minutul 33, minut in care scorul se face 4-1 pentru Drones, la dubla lui Boboc. Tudor Sorin reduce din diferenta pentru F.C. Phoenix in minutul 38, dar finalul de meci apartine tot baietilor in avantaj, prin golurile lui Boboc si Neagu Nicusor din minutele 39 si 40. 6-2 scorul final in favoarea celor de la F.C. Drones, intr-un meci controlat de la un capat la celalalt de acestia. F.C. Phoenix nu isi gaseste inca o forma buna si pierde al 4 lea meci consecutiv in aceasta editie de campionat.

Articole similare

Close