ArticoleLiga 1

Meci dramatic între FC Rezervele și Fair Play, două echipe fără punct după primele trei etape

FC Rezervele și Fair Play s-au întâlnit miercuri seară într-un duel între două echipe care nu acumulaseră niciun punct în primele trei etape disputate din acest sezon al Ligii I din Zona Sud.

La capătul unei partide dramatice, în care a condus cu 3-0 la pauză, FC Rezervele a reușit să se impună cu 3-2 și să câștige primele trei puncte din acest campionat.

Băieții de la FC Rezervele au reușit pe terenul de la Antilopa o primă repriză de senzație, în care au marcat prin Cojanu Florin, Oancea Andrei și Andrei Matache și au intrat astfel cu un avantaj de trei goluri la cabine.

Pe fondul relaxării adversarilor, Fair Play a forțat revenirea în partea secundă și a fost extrem de aproape: a înscris de două ori, prin Daniel Dinca și Valentin Giurcoiu, dar nu a fost capabilă să mai marcheze o dată și să obțină măcar un punct din această întâlnire.

FC Rezervele se impune astfel cu 3-2 și acumulează primele trei puncte din acest campionat, urcând până pe locul 15 în clasamentul Ligii I, în timp ce Fair Play este pe 16 și încă se află în căutarea primelor puncte din acest sezon.

Articole similare

Close