Articole

A doua victorie consecutiva la Liga Prieteniei pentru Atletico Berceni, 5-2 cu F.C. Phoenix intr-un meci din Liga III Seria 1!

Dupa infrangerea drastica suferita de F.C. Phoenix in fatza celor de la F.C. Lopatarii cu scorul de 15-4, acestia au incercat sa isi revina in duelul cu Atletico Berceni de aseara, din Liga III Seria 1. Un test dificil pentru ei in fatza unei echipe ce a inregistrat deja prima victorie la Liga Prieteniei in meciul cu F.C. Baghdad, scor 5-4.

Scorul este deschis inca din primul minut de F.C. Phoenix prin Mihai Eduard, un start excelent pentru echipa lui in acest meci. Atletico Berceni porneste greu motoarele dar reuseste sa egaleze in minutul 13 prin golul lui Florea Alex. Acelasi Florea Alex face dubla in minutul 14 si intoarce scorul pentru Atletico Berceni. Mihai Eduard nu se lasa nici el mai prejos si face dubla de asemenea pentru F.C. Phoenix, stabilind si scorul pauzei, egalitate 2-2 intr-o repriza in care F.C. Phoenix a aratat ca nu mai este echipa din prima etapa.

In a doua repriza insa, probabil cei de la Phoenix a cazut putin si fizic, acest lucru fiind vizibil atunci cand nu a mai contat pe faza ofensiva. Defensiva nu a rezistat foarte mult si in minutul 25, Atletico Berceni trece in avantaj prin golul lui Dumitrascu Marius. In minutul 33, Florea Alex realizeaza hattrick-ul si scorul devenea 4-2. Dumitrascu Marius inchide conturile acestei partide prin golul din minutul 34 iar cele 3 puncte merg la Atletico Berceni, a doua victorie la Liga Prieteniei si viitorul suna bine pentru aceasta echipa.

Articole similare

Close