ArticoleCupa Ligii

Condusă la pauză, Bizz Brasil a revenit, a bătut-o pe BlockBusters și s-a calificat de pe primul loc din „Grupa morții”

Bizz Brasil a încheiat în stil de mare echipă Grupa C din Cupa Ligii, supranumită „Grupa morții” dată fiind valoarea celor patru echipe care au alcătuit-o.

Luni seara, pe terenul din Ghencea, dubla campioană a primit replica celor de la BlockBusters, formație debutantă în competițiile Ligii Prieteniei.

Bizz Brasil venea după două victorii reușite în primele două etape, în timp ce BlockBusters avea trei puncte, la fel ca AC Militari și FC Sportul, care așteptau rezultatul acestui meci pentru a afla cine se califică în faza următoare alături de câștigătoarea grupei.

BlockBusters profitat de relaxarea afișată de jucătorii lui Bizz Brasil în prima parte a disputei și a intrat la cabine cu avantaj minim, scor 1-0, însă dubla campioană a Ligii Prieteniei a ieșit furioasă de la vestiar și a reușit să se impună cu 4-2.

Stanciu Claudiu a semnat o dublă pentru Bizz Brasil, pentru care au mai punctat Lazăr Florin și Miguel Constantin.

Golurile învinșilor din această partidă au fost înscrise de Dumitrașcu Gabi și Andrei Mocanu.

În urma acestui rezultat, Bizz Brasil s-a calificat în fazele superioare ale Cupei Ligii de pe primul loc al Grupei C, cu 9 puncte.

Pentru al doilea loc al grupei, lupta a fost una extrem de disputată, cele trei formații din spatele lui Bizz Brasil având câte trei puncte. Cum Sportul, AC Militari și BlockBusters s-au bătut între ele, criteriul departajării în funcție de rezultatele directe a căzut, astfel că s-a alcătui un clasament în trei și a rămas ca golaverajul să facă diferența.

AC Militari a avut golaveraj +1 în cele două meciuri cu Sportul și BlockBusters, Sportul a avut golaveraj 0, în timp ce BlockBusters a avut -1, astfel că în următoarea fază a competiției, alături de Bizz Brasil, s-a calificat AC Militari.

Articole similare

Close