ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: B&B a câștigat derby-ul pentru titlu cu ATVROM și este campioană la primul sezon după promovare

Seara de miercuri ne-a adus, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, finala pentru titlul de campioană a Ligii I Sud, între B&B și ATVROM.

Aflat la primul sezon în Liga I Sud, liderul B&B a reușit să se impună cu 3-1 (2-0 la pauză) și să-și adjudece astfel titlul de campioană.

Dinu Viorel, Nicolae Constantin și Vincene Toma au marcat golurile care i-au asigurat supremația lui B&B în Liga I Sud, în vreme ce golul de onoare al băieților de la ATVROM, aflați și ei la finalul unui campionat excelent, a fost înscris de Ion Lucian.

În urma acestui rezultat, B&B termină sezonul în fotoliul de lider, cu o zestre de 29 de puncte, în vreme ce ATVROM încheie play-off-ul Ligii I Sud cu 25 de puncte, pe poziția a treia.

În celălalt meci al serii din play-off, Ambianța Steaua și Liverpool Team au oferit un festival al golurilor, în care s-a marcat de 17 ori.

Conduși cu 4-5 la pauză, „Cormoranii” au revenit în partea secundă și au izbutit să se impună cu 9-8, terminând astfel sezonul cu o victorie, pe poziția a patra, cu 23 de puncte.

De partea cealaltă, Ambianța Steaua încheie play-off-ul pe ultima poziție, cu 12 puncte.

În fine, și play-out-ul Ligii I Sud a programat miercuri seara o partidă din etapa a cincea.

Fair Play a primit replica celor de la SJCAM Romania, de care a trecut fără prea mari probleme, cu 10-5, rezultat ce o clasează pe poziția a doua a ierarhiei, la un punct în spatele liderului.

Cinci duble, semnate de Ciortan Ionel, Cazan Cristian, Tudor Silviu, Rotaru Bogdan și Gheorghe Mădălin, i-au adus victoria lui Fair Play, în vreme ce pentru SJCAM Romania au înscris Gutnic Daniel, Neagoe Raul și Andrei Turturea.

 

Articole similare

Close