Articole

Victorie la limita, scor 2-1, pentru cei de la Whiteland, in meciul tur din Cupa Ligii, impotriva celor de la F.C. Juve!

Cu siguranta cel mai asteptat meci al serii, a fost acesta intre Whiteland, locul 2 in Liga II Seria 1, respectiv F.C. Juve, locul 2 in Liga III Seria 1, dar ca si lideri, avand o restanta fata de primul loc, iar in momentul de fata fiind la egalitate cu acestia. Acest meci a avut loc in Cupa Ligii, fazele superioare ale competitiei, iar faptul ca vedeam doua meciuri intre aceste doua echipe nu poate decat sa ne bucure, in aceasta faza a competitiei fiind sistem tur-retur.

Cum ne si asteptam, meciul a fost unul strans, un meci cu putine goluri, acest lucru se petrece cand avem doua echipe de calitate, cu doua defensive puse la punct, spatiile libere fiind destul de putine in acest meci. Singurul gol din prima repriza a fost inscris de baietii de la Whiteland, prin Mircea Catargiu, gol venit abia in minutul 19 al partidei. Avantaj minim pe tabela la pauza pentru Whiteland, iar a doua repriza se anunta una de foc.

In minutul 22 al actului secund, iese la rampa Razvan Pivniceru, excelentul jucator al celor de la F.C. Juve, prin golul egalizator marcat de el. Alexandru Siru o aduce pe Whiteland in avantaj pentru a doua oara in minutul 28, iar acestia rezista atacurilor celor de la F.C. Juve, avand si ei faze de a se desprinde, insa neconcretizate.

Victorie la limita in meciul tur pentru Whiteland, scor 2-1 si meciul retur se anunta unul de foc, F.C. Juve avand calitatea de a reveni in ecuatia calificarii, un gol in fotbalul pe teren redus fiind aproape neinsemnat.

Articole similare

Close