Articole

BKO se impune in duelul de Liga I cu F.C. Dristor, scor 6-2!

Aseara, pe terenul din Rahova am avut un meci de Liga I intre F.C Dristor si BKO, doua echipe fara griji prea mari in aceasta perioada, doua echipe aflate in preajma mijlocului clasamentului. F.C. Dristor venea dupa infrangerea suferita in fatza celor de la Shark Racing, scor 2-0, in timp ce BKO intra in acest meci cu un moral destul de bun avand in vedere egalul important din meciul cu F.C. Berceni, liderul campionatului in acel moment.

Partida incepe cum se asteptau calculele hartiei, cu echipa BKO in ofensiva, acest lucru fiind rasplatit in minutul 5, atunci cand mijlocasul echipei Dinca Sorin reuseste sa marcheze un gol in poarta baietilor din Dristor. Acelasi Dinca Sorin, in pofta de gol astazi…reuseste sa inscrie un nou gol in minutul 7 si se parea ca BKO are un meci destul de usor. Un joc incalcit, dar un joc de pase al ambelor echipe dupa acest minut, faze la ambele porti dar echipa care controleaza ostilitatile este echipa in avantaj. Cu doua minute inainte de fluierul pauzei F.C. Dristor reuseste sa marcheze golul ce le dadea sperante in repriza secunda, reusita semnata Manea Alex. 2-1 la pauza pentru BKO si repriza a doua era deschisa oricarui rezultat.

Inceputul celei de-a doua reprize insa spulbera orice sansa a celor de la F.C. Dristor de a reveni in joc, deoarece Dinca Sorin repeta evolutia buna din primul act si marcheaza in minutul 25 golul de 3-1. Un hattrick pentru mijlocasul echipei BKO, o evolutie excelenta pentru el in acest meci. Ca un ”copy paste” Sorin inscrie la fel ca in prima repriza doua goluri, in aceleasi minute ca si atunci si echipa lui se desprinde la 4-1. BKO nu da timp de repliere adversarului si in minutele 10 si 11 inscrie prin Cotoi Paul golurile ce aveau sa decida, daca mai era nevoie de acest lucru, soarta partidei. La scorul de 6-1 F.C. Dristor are o tresarire de orgoliu si marcheaza un gol prin Ciobanescu Andrei in minutul 37. Acesta avea sa fie si scorul final, BKO se impune in acest duel cu un categoric 6-2 intr-un meci controlat de ei cap-coada.

Articole similare

Close