ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDeciziiDecizii asociatie

Decizie disciplinară 17.12.2017

Autoritatea disciplinară în cadrul competițiilor Ligii Prieteniei este Comisia de Organizare care are dreptul de a investiga, a judeca și, după caz, a sancționa persoanele sau echipele vinovate de comiterea uneia sau a mai multor abateri disciplinare.

Competițiile Ligii Prieteniei se bazează pe respect reciproc și pe îndeplinirea obligațiilor contractuale atât de către organizatori cât și de către echipele înscrise în competiții. Analizând evenimentele din timpul meciului desfășurat în data de 14.12.2017 între echipele Hooligans și Ambianța Steaua , Comisia de Organizare decide:

  1. Ținându-se cont de faptul că BABAGEANU MIHAI, jucător în cadrul echipei HOOLIGANS, în timpul meciului disputat împotriva echipei Ambianța Steaua, a avut în repetate rânduri un comportament nesportiv, adresând cuvinte jignitoare brigăzii de arbitri și Comisiei de Organizare, acesta a primit avertisment-verbal care a constat în atragerea atenției celui în cauză să nu mai comită abateri.
  2. Ulterior, acesta l-a agresat fizic pe unul dintre arbitri și i-a adresat injurii și cuvinte jignitoare într-o manieră extrem de gravă, motiv pentru care, în mod gradual, s-a luat hotărârea de ELIMINARE din competiție a jucătorului BABAGEANU MIHAI și plata unei amenzi în valoare de 100 de lei.

Reamintim faptul că sancțiunea disciplinară este un mijloc preventiv–educativ și o măsură de constrângere care are ca scop restabilirea disciplinei și prevenirea săvârșirii de noi abateri. Liga Prieteniei nu va tolera sub nicio formă comportamentele agresive sau lipsite de fair-play!

Scopul nostru este să le oferim participanților condițiile ideale pentru a-și satisface dorința de a juca fotbal de plăcere, însa totul într-un cadru civilizat și disciplinat!

Articole similare

Close