Articole

BKO nu face pas gresit in meciul cu Royal Eagles, victorie cu 9-4, “bila 9” fiind un joc cunoscut de sponsorii lor!

Un meci dificil pentru locul 19 in Liga I, ocupat de Royal Eagles, impotriva formatiei de pe locul 9, BKO Team. Baietii de la BKO formeaza o echipa solida, o echipa ce se poate clasa printre locurile fruntase ale Ligii I la finalul campionatului. Royal Eagles se indreapta cu pasi repezi spre o retrogradare in Liga a II a, jocul lor nefiind imbunatatit, iar cele 97 de goluri primite in 11 partide vorbesc de la sine.

Neagu Alexandru deschide scorul pentru BKO Team in minutul 4 al meciului, insa acestia se vad egalati imediat de Royal Eagles prin golul lui Gheorghe Alexandru din minutul 5. Minutul si golul se pare in acest meci, minutul 6 ii aduce in avantaj pentru a doua oara pe BKO, prin reusita lui Dinca Sorin. Royal Eagles se tine destul de bine, aproape de adversar, cu replici bune pe faza ofensiva pe acest inceput de partida. Una din aceste faze ofensive se concretizeaza in minutul 12, atunci cand China Valentin egaleaza la 2 pe tabela de marcaj. Baietii de la BKO isi dau seama ca trebuie sa faca mai mult pe compartimentul ofensiv pentru a castiga aceasta partida, iar acest lucru se si intampla, in minutele 14 si 16, atunci cand Neagu Sorin si Serbanescu Nicu, isi aduc echipa in avantaj, de data aceasta un avantaj de doua goluri. 4-2 scorul pauzei, o repriza in care Royal Eagles au aratat ca pot mai mult decat o arata clasamentul.

In repriza secunda BKO nu a mai lasat nimic la voia intamplarii si se desprinde repede la 3 goluri diferenta, prin reusita lui Cotoi Marius din minutul 24. Royal Eagles inscrie si ea in minutu 28 prin Gheorghe Alexandru, scorul fiind dupa acest gol 5-3 in favoarea celor de la BKO. 6-3 se face in minutul 30, la dubla lui Cotoi Marius, iar Neagu Ionut marcheaza golul 7 pentru echipa lui, in minutul 32. Royal Eagles nu renunta la acest joc, chiar daca era limpede pentru toata lumea cine avea sa castige cele 3 puncte puse pe masa, acestia reusind un nou gol in minutul 37 prin Ursu George. BKO inchide frumos acest meci, cu doua goluri marcate in acelasi minut 39, goluri reusite de Serbanescu Nicu si Cotoi Marius.

O noua infrangere pentru Royal Eagles in aceasta etapa, sansele lor pentru a scapa de la retrogradare fiind minime in acest moment. BKO este o echipa de luat in seama de orice adversar, o echipa solida a Ligii I, 3 puncte pentru ei dupa aceasta confruntare, intr-o victorie usoara cu scorul de 9-4.

Articole similare

Close