ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 2

Liga a II-a Sud: Waiters continuă lupta pentru promovare și după duelul cu Universitatea

Liga a II-a Sud a programat miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, partide din cadrul etapei a 12-a a campionatului.

Waiters București, formație aflată pe podium, a primit replica celor de la Universitatea București, care ocupa poziția a cincea a ierarhiei.

Dornici să mai adauge 3 puncte în clasament pentru a continua cu succes lupta pentru promovare, cei de la Waiters București au început ca din tun meciul și în minutul 6 conduceau deja cu 2-0, grație dublei semnate de Viorel Dragomir.

Au urmat mai bine de 15 minute în care cele două defensive au fost de netrecut, pentru ca minutul 18 să ne aducă câte un gol în fiecare poartă: Adrian Dragomir a punctat pentru Waiters, în timp ce Ghiceanu Bogdan a spart gheața pentru „studenți”, astfel că la pauză scorul a fost 3-1.

Waiters și-a adjudecat și repriza secundă, cu 2-1, și s-a impus astfel fără prea mari emoții, cu scorul final de 5-2.

Adrian Dragomir și Stan Ionuț au punctat pentru învingători în partea a doua, când Ghiceanu Bogdan a realizat dubla pentru Universitatea București.

Grație acestui succes, Waiters București acumulează 24 de puncte și ocupă poziția secundă a clasamentului Ligii a II-a Sud.

De partea cealaltă, Universitatea București rămâne cu 9 puncte și se află pe poziția a cincea a clasamentului.

Articole similare

Close