ArticoleLiga 1 Est

„Bătrâni” în drum spre Superligă! Old Boys a câștigat derby-ul cu Young Boys și s-a apropiat de podiumul Ligii I Est

Old Boys și Young Boys s-au întâlnit joi seara într-un veritabil derby al generațiilor din Liga I Est, dacă este să ne luăm atât după numele celor două echipe, cât și după pozițiile ocupate în clasament înaintea duelului direct.

Pe terenul din Giulești, „Bătrânii” au avut câștig de cauză în fața tinerilor, impunându-se cu 7-5, după ce la pauză au condus cu 4-3.

Constantinescu Costin a fost eroul celor de la Old Boys, punctând de patru ori în poarta adversă, în timp ce lista de marcatori a învingătorilor a fost completată de Amarioarei Mihai, cu o dublă, și Firanța Mihai.

De partea cealaltă, cele patru goluri ale lui Călinescu Dragoș și reușita lui Miron Leonard nu au fost suficiente pentru ca Young Boys să obțină ceva din această partidă.

În urma acestui rezultat, Old Boys acumulează 21 de puncte și se apropie la un punct de podiumul Ligii I Est, având un meci mai puțin decât formațiile din fața sa, în timp ce Young Boys rămâne pe poziția secundă, cu 27 de puncte.

Forma bună arătată în ultima vreme și parcursul din campionat o îndreptățesc pe Old Boys să spere la calificarea în Superliga Prieteniei 2016, competiție la care vor participa primele trei echipe din Liga I Sud și Liga I Est, primele trei echipe din Cupa Ligii Prieteniei și campioanele din Vâlcea, Giurgiu, Sibiu, Pitești, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați.

Câștigătoarea participă la European Friendship League și va obține un premiu în bani în valoare de 1.500 de euro.

Articole similare

Close