ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Liverpool Team o învinge pe FC Berceni și ajunge la trei Cupe ale Ligii câștigate în patru sezoane

FC Berceni și Liverpool Team s-au duelat joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, în ce-a de-a patra finală consecutivă a Cupei Ligii Prieteniei București.

Din precedentele trei finale ale Cupei Ligii disputate, „Cormoranii” își adjudecaseră două, în vreme ce FC Berceni se impusese o dată în ultimul act al competiției în fața celor de la Liverpool Team.

Așa cum era de așteptat, și această finală a fost una extrem de intensă și de disputată, în care cele două combatante au oferit un fotbal de cea mai înaltă calitate privitorilor.

FC Berceni a intrat mai bine în joc și a deschis scorul în minutul 6, prin Gață Daniel, însă Liverpool Team nu a acuzat șocul și a restabilit egalitatea pe tabelă după doar câteva secunde, prin Robu Alin.

Cu 3 minute înainte de pauză, cel care avea să fie MVP-ul finalei, Ionuț Zaina, i-a adus pe „Cormorani” în avantaj, stabilind totodată și scorul pauzei, 2-1 pentru Liverpool Team.

În prima parte a reprizei secunde cele două defensive au funcționat fără greșeală, astfel că până în minutul 32 nu s-a mai marcat.

În minutul 33, același Ionuț Zaina a făcut dubla pentru „Cormorani”, pentru ca, două minute mai târziu, Romulus Ilie să reducă din diferență pentru FC Berceni, care a încercat în zadar să egaleze pe final și să trimită partida la penalty-uri.

Liverpool Team s-a impus cu 3-2 și a câștigat a treia Cupă a Ligii Prieteniei București din ultimele patru sezoane în fața celor de la FC Berceni.

Articole similare

Close