Articole

Un 7-2 cu repetitie in Liga I pentru Hooligans, de data aceasta impotriva celor de la F.C. Viitorul!

Un meci dezechilibrat, cel putin dupa calculele hartiei, am avut aseara in Liga I intre locul 8, Hooligans si locul 16, F.C. Viitorul, echipa aflata pe locul 16 inaintea disputarii acestei partide. Era un meci important pentru ambele echipe dar din perspective diferite, obiectivul celor de la Hooligans avand legatura cu primele 3 locuri iar cel al echipei F.C. Viitorul fiind de a se salva de la retrogradare.

Omul primei reprize a fost Nicolae Ceausu, marcator a doua goluri pentru Hooligans, avand in vedere ca este unul din fundasii echipei, meritul lui fiind si mai mare. F.C. Viitorul reuseste sa marcheze un gol in prima repriza prin Zamfir George iar scorul pauzei a fost 2-1 pentru Hooligans.

Repriza a doua a fost o repriza in care F.C. Viitorul a pus doar paie pe foc in minutul 23 cand a reusit egalarea prin Batacu Alex, deoarece Hooligans si-a turat motoarele si acest lucru a avut urmari pe tabela, Chircalan Marius deschizand calea spre desprindere prin golul din minutul 24. Alexe Andrei marcheaza si el in minutul 26 iar un minut mai tarziu acelasi Chircalan Marius reuseste sa inscrie golul 5 pentru Hooligans, golul 2 personal. Tabela este inchisa de cele doua goluri marcate de Marius Constantin in minutele 33 si 35 iar scorul final avea sa fie 7-2 pentru favoritii acestei partide. Hooligans urca pe 4 dupa acest meci si se tine bine in lupta pentru primele locuri in timp ce F.C. Viitorul nu reuseste sa stranga punctele ce le-ar fi putut aduce o oarecare liniste in aceasta perioada.

Articole similare

Articol

Close
Close