ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OUT. FC Sporting București scoate o remiză cu liderul din Play-Out, FC Colentina!

Un meci ce se anunța foarte strâns, în Play-Out-ul Ligii 1, a fost cel dintre FC Colentina și FC Sporting București. O întâlnire între două echipe asemănătoare ca valoare, cu FC Colentina liderul din Play-Out, respectiv Sporting, o echipă cu rezultate bune în a doua parte a campionatului regulat.

Oaspeții nu au stat la discuții și au reușit deschiderea scorului, încă din minutul 2 al partidei, prin Pană Alexandru. Colentina a dat replica în minutul 6, prin Cojocaru Vasile, iar meciul deja devenea unul extrem de interesant de urmărit. Egalarea le-a dat aripi băieților de la Colentina, pentru că, în minutele 7 și 8, aceștia au reușit să marcheze golurile de 2, respectiv 3-1, reușite semnate Cojocaru Ionuț și Dendea Ionuț. În minutul 13, Marin Florin și-a apropiat echipa la un singur gol de FC Colentina, iar Sporting avea timp destul să revină încă din prima repriză. Egalarea a venit pentru Sporting, în minutul 17, prin numărul 7, Mintjala George. Ce repriza frumoasa a fost, cu ambele echipe inspirate în ofensivă, cu răsturnări de scor și multe faze de poartă.

Nimeni nu preconiza că în repriza secundă nu se va înscrie, nu și după evoluția lucrurilor în primul act, când am avut 6 goluri și oportunități multe la ambele porți. Portarii celor două formații au închis orice tentativă de gol, iar echipele s-au așezat mai atent în teren, cu grijă să nu piardă și punctul dobândit la pauză. 3-3 a fost și la final, câte un punct de fiecare echipă, un rezultat echitabil, iar acum clasamentul o aduce pe Sporting imediat după FC Colentina. Alături de Piatra Albă, discutăm de primele 3 echipe din Play-Out.

Articole similare

Close