ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiDeciziiDecizii asociatie

Decizie disciplinara-Bucuresti

Scopul organizării competițiilor fotbalistice Liga Prieteniei este de a le oferi participanților condițiile ideale pentru a-și satisface dorința de a juca fotbal de plăcere, însa totul într-un cadru civilizat și disciplinat!
Comisia de Organizare a campionatului de fotbal Liga Prieteniei Bucuresti a adoptat următoarea decizie:

Arbitrul Iordache Marius este amendat  cu 100 lei si eliminat din grila de arbitri agreati de Liga Prieteniei.Acesta  la meciul disputat intre FC Progresul vs AS Fratia, in data de 20.09.2018,nu a luat o decizie corecta in min. 42 la o alunecare impotriva unui jucator de la AS Fratia.

Atragem atenția tuturor participanților la competiția fotbalistică Liga Prieteniei Bucuresti asupra faptului că aici nu v-ați înscris doar pentru fotbal, ci pentru prietenie, socializare și petrecerea timpului liber într-un mod plăcut. Liga Prieteniei este o activitate sportivă destinată amatorilor. Noi nu punem pe primul plan competiția, ci prietenia, ori în condițiile în care la teren ajungem la agresiuni fizice sau verbale, scopul principal al Ligii nu poate fi atins.  Liga Prieteniei nu va tolera sub nicio forma comportamentele lipsite de fair-play!

Reamintim faptul că sancțiunea disciplinară este un mijloc preventiv–educativ și o măsură de constrângere care are ca scop restabilirea disciplinei și prevenirea săvârșirii de noi abateri.

Liga Prieteniei: “Respect și bun simț înainte de victorie!”

 

Articole similare

Close