Articole

Hattrick-ul lui Dinca Eugen, golgheterul Ambiantei Steaua, aduce 3 puncte importante in palmaresul echipei, 3 puncte prin care egaleaza liderul Metalplast!

In Liga 2 Seria 2, Ambianta Steaua a intalnit echipa Segula, echipa aflata pe locul 16, meci disputat pe terenul din Rahova. Cei de la Ambianta Steaua aveau sansa, ca printr-o victorie in acest duel sa egaleze la puncte liderul Metalplast.

Scorul este deschis repede, in minutul 2 de mijlocasul echipei Ambianta Steaua, Stanciu Constantin, ajuns la 5 reusite in acest sezon. Segula isi revine foarte repede, in minutul 3, atunci cand reuseste un gol prin Mihaila Bogdan, primul gol in campionat pentru acest jucator. Scorul era egal, 1-1 si jocul se aseaza usor usor, echipele avand grija si de faza defensiva. Segula insista si pe faza ofensiva si in minutul 11, mijlocasul echipei, Chiru Liviu reuseste sa marcheze pentru 1-2. Scorul pauzei avea sa fie egal 2-2, deoarece in minutul 18 cu doua minute inainte de finalul primei reprize, iese la rampa Dinca Eugen, atacantul celor de la Ambianta Steaua, nimeni altul decat golgheterul acestei echipei, golul lui restabilind egalitatea pe tabela de marcaj.

Se pare ca este seara lui Dinca Eugen, a doua repriza incepe cu el pe post de varf de lancie si acest lucru da roade in chiar debutul actului secund, minutul 23 gol pentru Ambianta Steaua si scorul era intors de acestia, 3-2. Segula nu este intimidata de aceasta intoarcere de rezultat si insista pe faza ofensiva, acest lucru le aduce egalarea in minutul 27 prin golul lui Costache Marius, mijlocasul echipei si in acelasi timp golgheterul acesteia ajuns la 8 reusite in aceast campionat. Ultimele 10 minute sunt minute de foc, ambele echipe se pare ca trag la victorie, cu o evolutie destul de buna a celor de la Segula intr-un meci in care Ambianta Steaua pornea favorita. Dinca Eugen aduce zambetul pe chipul coechipierilor si reuseste sa smulga cele 3 puncte puse in joc prin golul din minutul 35, un gol extrem de important si un hattrick pentru acest jucator. Segula ramane cu un gust amar dupa aceasta partida in care au luptat si s-au prezentat destul de bine, fiind egalii adverasului lor 35 de minute din 40. Ambianta se instaleaza pe locul 3 in acest moment si priveste cu un moral bun urmatoarele confruntari.

Articole similare

Close