ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2 Est

Liga a II-a Est: Pero Cars își continuă marșul spre Liga I! Meciuri nedecise între FC Premier și Atletico Ferentari, respectiv Plexiled și Bucharest City

Liga a II-a Est a programat joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, 3 partide din cadrul campionatului.

Singura dispută a serii din Liga a II-a Est care nu s-a încheiat cu scor egal a fost cea dintre liderul Pero Cars și Progresul Spartac.

Cu 6 victorii în precedentele 6 runde disputate, Pero Cars s-a impus cu 2-0 (1-0 la pauză) și își continuă cursa către promovarea în primul eșalon al Zonei Est.

Ivan Bogdan și Brașoveanu Andrei au înscris golurile care i-au adus lui Pero Cars al șaptelea succes consecutiv al sezonului.

Aflată la debutul în Liga a II-a Est, FC Premier a întâlnit-o pe Atletico Ferentari, ocupanta poziției secunde.

Băieții de la FC Premier nu s-au lăsat intimidați de numele adversarului și au deschis scorul prin Spătaru Valentin, conducând astfel cu 1-0 la pauză.

Atletico Ferentari a egalat la reluare prin Vlad Florentin, FC Premier a revenit în avantaj grație reușitei semnate de Preda Daniel, dar băieții din Ferentari nu au cedat și au egalat la doi cu un minut înainte de ultimul fluier, prin același Vlad Florentin, smulgând astfel un punct din această dispută.

Cel mai spectaculos meci al serii a fost cel dintre Plexiled și Bucharest City.

După ce Bucharest City a condus cu 1-0 la pauză, iar la jumătatea mitanului secund scorul era 2-2, finalul meciului a fost unul interzis cardiacilor, în care s-a marcat de 4 ori în ultimele 4 minute, iar jocul s-a terminat Plexiled vs Bucharest City 4-4.

Vlad Daniel (2), Bica Ștefan și Pricopi Costin au punctat pentru Plexiled, în vreme ce reușitele băieților de la Bucharest City au fost semnate de Butuc Valentin (2), Cotorceanu Bogdan și Tufan Ionuț.

Clasamentul la zi al Ligii a II-a Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close